Panas!..

Jalan2 : Pekan Sipitang, Sabah

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
Close
>
>
Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...
"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."

Incoming search terms:

12 comments

  1. seronoknya ellen pi jalan2…
    eh ellen xsihat ker??jaga diri baik2 ye ellen..
    take care..
    miss u..
    hug2 ;)

  2. wauuu..siuk o kamu jalan2 kan.. hoho

  3. nur aisya humaira

    syoknye jalan2…da lame teringin ke sabah baahh…ble laa tu blh sampai sane…:)

  4. Makan taj satay di Sipitang?

  5. lawa lah pemandangan kat situ !

    btw, jom join giveaway dedin
    mudah ja
    x payah karang panjang2 pown !
    x payah serabut kan kepala !
    x payah follow2 !
    x payah tangkap gambar2 !
    x dak banner2 !

  6. wahhh bila la nk sampai sana

    Terkini : Fakta Menarik Tentang Tidur

  7. best nyer…lawo tempat tu sejuk je mato mandang..

  8. mmg cantek holiday kt sabah kn =)

  9. Mcm kenal ja c becca ni tau… hmm..
    last p sipitang thn.. thn 2000 klu nda silap…

  10. Sumandak Kinabalu

    Larat juga ko jalan moi walaupun nda sihat??
    Tapi saya faham tu, sudah plan semua kan…sayang juga kalau cancel…
    Tidak apa, holiday juga salah satu cara untuk rehatkan diri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top