Panas!..

Tahniah untuk Red Mummy…no 3 is coming…

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!!

Salam 1 Malaysia..

Tak tau nak tulis pasal pa..so jejalan ja kat FB..ternampak satu breaking news …hehe…happy untuk dia juga..even dia nda pun kenal ellen tapi ellen kenal dia…opss..sapa tak kenal dengan dia kan….kalo nak tahu boleh p kat blog dia...http://redmummy.com..

Kan dah kenal…hehe..

Tadi p kat FB dia..nampak dia announce ni…hehe

Insyallah, the breaking news today to share with all of you, no 3 of Red Kids is coming….alhamdulillah. I never tot to get pregnant again, i m already 36, ingatkan dah tutup kedai. Ami Shamril Kamaruddin is one happy man, Abang and Gegirl melompat suka :). Thanks for the doa semua.

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."

So ellen nak ucap tahniah untuk sis Redmummy atas rezeki yang dia dapat ni..semoga dapat anak yang comel ya…take care dan jangan lasak sangat…hehe

 


 

nota kaki:

Kalo Ellen ada kesempatan ke KL..nak sangat jumpa dengan dia..huhu..[nak ker dia jumpa ellen ni..hahahhaa]

Incoming search terms:

9 comments

  1. tumpang bergumbira dgn berita yg menggembirakan ini

    • hahahaa..ya kan…Sis RM tu dah cam artis kan mak..so apa jer jadi kat dia mesti blogger suma nak tau..hehee…
      Mak plak bila nak tambah ke 4 tu..hahahaa

  2. heheh sa pun ada nmpk tu sis… bgs la bertambah lagi ahli kan..sa juga yg blm..:(

  3. wah akhirnya red mummy dapat cahaya mata no 3..tahniah wat beliau

  4. wah tahniah pada redmummy…

  5. syukur redmummy ada rezeki… semoga sihat sihat saja semuanya :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top