Panas!..

CELCOM memperkenalkan perkhidmatan Voice Poke

CELCOM Axiata Bhd (Celcom) muncul sebagai pengendali perkhidmatan mudah alih pertama memperkenalkan perkhidmatan, ‘Voice Poke’ yang disasarkan kepada lebih 11 juta pelanggannya.

Ketua Eksekutifnya, Datuk Seri Shazalli Ramly, berkata semua pelanggan setianya akan menggunakan perkhidmatan itu sekurang-kurangnya sekali dalam sebulan.Perkhidmatan itu hampir sama seperti yang digunakan dalam laman Facebook atau Twitter cuma apa yang membezakannya adalah medium yang digunakan. “Ia membolehkan semua pelanggan Celcom ‘mencuit’ kenalan atau keluarga mereka menerusi panggilan suara.

“Apa yang perlu dilakukan adalah mendail *8 diikuti nombor pelanggan yang ingin mereka ‘poke’ dan kemudian pilih untuk menghantarnya sama ada dalam nada emosi marah, gembira, sedih atau romantik sebelum diterima kenalan masing-masing,” katanya pada majlis penyampaian hadiah kepada pemenang pertandingan Hello Money anjuran pengendali perkhidmatan mudah alih itu di Bangunan Celcom, Kuala Lumpur, semalam.

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top