Panas!..

Gadis bogel berjalan jalan di Bandar Miri, Sarawak

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini

gambar hiasan..teda kaitan dengan sapa2..hehee

 

Salam mesra dari Ellen

Semasa Ellen p berjalan2 kat yahoo.com untuk membaca apa saja info baru di sana..tetiba nampak satu cerita mengenai wanita berbogel ni..adeiii…jalan2 tanpa seurat benang di tubuhnya..free show gila…kawan Ellen kata ni dah macam Tiger Show plak…hahhaaa..

Kejadian ini berlaku di Bandaraya Miri, Sarawak…adeii…kawan Ellen ni dia tinggal kat Miri..nanti nak p tanya dia ada nampak tak free show ni..hahaaa…Gadis pelaku ni berusia dalam lingkungan 25 tahun..dikatakan selain menayangkan aksi free bogel ni…dia juga mempamerkan gaya catwalk ala ala model dengan berjalan slow2 dekat dengan sebuah kereta…woww….kalo korang yang lihat apa tindakan korang…rasanya kalo abang Curly nampak ni..terpesona kot….apa lagi ngan si Jerry ni…hahahaaaaa….

Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...
"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."

okies..Ellen copykan di sini cerita tersebut…hehee

MIRI residents were shocked when a 25-year-old foreign woman walked nonchalantly in public without a stitch of clothing on her body, Sin Chew Daily reported.

The daily said the woman took off her clothes in front of a nightclub before walking naked on the streets at 8am on Saturday.

The woman walked slowly as though she was parading on the catwalk and also “danced” in front of a car.

The newspaper said some people took pictures of her with their handphones.

The woman became emotional when a group of men apprehended her and tried to put clothing on her.

She was later taken to the Miri police station, where the police asked her relatives to take her home.

 

Incoming search terms:

17 comments

  1. lor..tgok cm normal jee.siap hand bag.

  2. fuyooooo gebu tu ahakzzz……mental agak nyerrr nie

  3. aduhhhh..kalu dh bukak abis camtu dh xbess le ellen.. yg bess kalu die bukak pelan2, satu persatu..pergh!!!!..hahaha

  4. miahahahaha terlepas ini tiger show oh sis… hahaha Miri Sarawak lagi ni… sure panas Miri niari… nnti uLan pi tanya kawan hahaha

  5. bahaya juga ni sis..

  6. Peewwwiittt.. Kirim salam dulu.. haha… Mau minta si Ulan number tu amoi

  7. OMG! normal ka tdk ka ni? macam2..meroyan mengkali.. hihi

  8. kesian pulak kan sis….

    klu lelaki jumpa ni, berdarah hidung dorg hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top