Panas!..

Ribut Taufan Melanda Kota Kinabalu, Sabah

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini

Gambar hiasan

Salam pagi untuk semua pembaca Mummynemo.com—Di sini segala perkongsian informasi untuk anda semua..ahaks!!

Amacam korang pagi ni…Ellen di Kota Kinabalu membawa laporan hujan kuat berserta dengan angin ribut, ada yang mengatakan puting beliung telah melanda Kota Kinabalu..

Semasa Ellen ke pejabat pagi ini, selesai menghantar my hensom boy ke SJK (C) Chung Hwa..sempat juga melihat ke sekitar…sana sini pokok tumbang dan beberapa jalan tidak dapat di lalui oleh kereta2 besar..kereta2 kecil dan comel cam kereta ellen ni boleh la…sorry pic tak da ni sebab kebetulan lupa cas Tab..black out plak di rumah since tengah malam tadi..huhu..

Rupanya ada plak amaran dari meteorologi ni…Ellen share kan di sini…

Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...
"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."

save image

Tapi ianya baru ja dikeluarkan pada jam 5.15 pagi…keadaan ni dari tengah malam..agaknya sejuk..so lambat update.miahahaa…

Harap2 keadaan seperti ni tak berlanjutan…kita doakan agar negeri kita di jauhkan dari segala malapetaka dan bencana alam…dengar2 juga ni semua pasal ada angin taufan nesat dari filipina..entah plak..nanti kita cari info..apasal ada ribut yang luar besa ni..

Awal pagi tadi Ellen ada chat ngan best friend ellen kat Miri,..dia kata di sana pun angin ribut.dia yang tinggal di Tingkat 4 rasa bangunan tu bergoyang2..apa pun..harap2 tiada yang buruk berlaku…

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top