AKHIRNYA HANS ISAAC AKUI SEDANG BERCINTA DENGAN NEELOFA

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini

Gosip yang hangat diperkatakan sebelum ini kononnya penerbit, pelakon serta pengarah terkenal, Hans Isaac sedang menjalinkan hubungan cinta dengan pendatang baru, Neelofa nampaknya seolah-olah akan menjadi realiti.

Pasangan yang pernah bekerjasama dalam filem ‘Lemak Kampung Santan’ ini khabarnya sedang mengenali hati budi masing-masing. Perkara ini disahkan sendiri oleh tuan empunya badan, Hans Isaac ketika ditemui baru-baru ini.

“Apa yang boleh saya katakan, kami memang berkawan dan sedang mengenali hati budi masing-masing. Setakat ini, itu saja yang saya boleh kongsi dengan semua. Saya tak nak cakap lebih-lebih sebab saya mahu fokuskan lebih kepada karier.

Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...
"Mencari Peluang Bisnes Dari Rumah Dengan Modal Kecil? Klik Sini"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."

“Walau bagaimanapun, jika ada apa-apa, saya akan beritahu. Saya tak akan menyembunyikan apa-apa. Bagi saya, kalau hubungan kami berjalan dengan lancar, baguslah,” ujar Hans ketika ditemui pada majlis tayangan media filem terbarunya, ‘Misteri Jalan Lama’ (MJL), di Cineleisure Curve, petang semalam.

Dari riak wajah pelakon ‘Cuci The Musical’ ini, beliau nampak begitu gembira sekali ketika membicarakan mengenai hubungannya dengan Neelofa. Malah ketika kami sedang menemubual pengarah MJL, Afdlin Shauki, Hans nampak begitu teruja sehingga mencuba untuk berkomunikasi dalam dialek Kelantan.

“Saya doa-doakan yang terbaik untuk dia. Harap dia cepat kahwin sebab antara kawan-kawan kami, dia saja yang belum kahwin lagi,” ujar Afdlin ketika melihat reaksi kawan baiknya itu.

Incoming search terms:

Speak Your Mind

*