Panas!..

FASHA SANDHA ‘BAREBACK’ DI MAJLIS PELANCARAN MAJALAH LISA

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!!

Salam Mesra…

Nak share story pasal artis terkenal ni..hehe…artis yang dilabel paling banyak kontrovesi ni…sapa lagi kalo bukan Fasha Sandha…di mana baru baru ni beliau telah membuat penampilan hebat di Majlis pelancaran majalah LISA versi Malaysia yang berlangsung di The Intermark, Kuala Lumpur..

Wow..memang hebat pakaian yang di gunakan oleh Fasha Sandha masa ni..stail ‘Bareback’ gitu…tapi emm…ada sesuatu yang rasanya sakit mata Ellen tengok kat sana..dia kena buat sesuatu ni…hehhe..korang pasti tau apa yang Ellen maksudkan lepas tengok gambar gambar yang Ellen ambil dari Blog Rotikaya.com..

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."

Jum lah cuci mata dengan pic2 ini..hehee.

 

Banyak lagi pic di bawah ini..hehe

 

 

 

Incoming search terms:

13 comments

  1. nmpk cam fasha pakai pb jer…hehe..patotla slim sgt….apapun..malu nk tgk pakaian dia tu

  2. makin berisi si fasha ni

  3. Sangat berbeza dari fesyen dia kat Jom Heboh kat Kota Bharu hari tu…
    BW dan tersesat ke sini… Hahaha…

  4. fasha sampah..eh salah eja..hihihi

  5. seksinye…knpe xbuang teruss

  6. ssuatu y x patut di buat olh seorng wnita yang bragama ISLAM…N**K

  7. weiii fasha . . x ya arr na cari publisiti murahan . . doh aq tngk ka nie skew ngat rampas laki owunk . . ka ngat ka 2 bgos ker . . heiiiii GEMOK nie x lama doh na mampos . . innalillah !!!

  8. TOLONG ARR JGN AMIK ARTIS NIE BLAKON . . WAT SEMOK JER . . MUKEW CM SIAL . . !!

  9. pic last tak bole tahan tengok

  10. tak takot dosa ke hape die nie..dgan pakaian mcam tu.
    YA Allah..takot ye saya mlihat kdaan dia bgini.Di Akhirat Nati macam ne lah yer. Kena “BASUH” kepala die balik..dah jauh sangat dah….

  11. Kembali lah kau ke pangkal jalan sblm tiba waktu nya…Apabila tiba waktu nya hanya sesalan yang akan dirasai..Ya allah tunjukkan jalan yang benar pada mu dan berilah hidayah supaya dia kenal akan agama nya yang sebenar..kenal akan tuhan, agama dan asal usul nya..AMIN..

  12. kenapa x tayang kat depan juga… mesti best lagi pemandangan hadapan dr belakang ehehehe

  13. ….????!!!!!!……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top