FASHA SANDHA ‘BAREBACK’ DI MAJLIS PELANCARAN MAJALAH LISA

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini

Salam Mesra…

Nak share story pasal artis terkenal ni..hehe…artis yang dilabel paling banyak kontrovesi ni…sapa lagi kalo bukan Fasha Sandha…di mana baru baru ni beliau telah membuat penampilan hebat di Majlis pelancaran majalah LISA versi Malaysia yang berlangsung di The Intermark, Kuala Lumpur..

Wow..memang hebat pakaian yang di gunakan oleh Fasha Sandha masa ni..stail ‘Bareback’ gitu…tapi emm…ada sesuatu yang rasanya sakit mata Ellen tengok kat sana..dia kena buat sesuatu ni…hehhe..korang pasti tau apa yang Ellen maksudkan lepas tengok gambar gambar yang Ellen ambil dari Blog Rotikaya.com..

Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...
"Mencari Peluang Bisnes Dari Rumah Dengan Modal Kecil? Klik Sini"

Jum lah cuci mata dengan pic2 ini..hehee.

 

Banyak lagi pic di bawah ini..hehe

 

 

 

Incoming search terms:

Comments

  1. nmpk cam fasha pakai pb jer…hehe..patotla slim sgt….apapun..malu nk tgk pakaian dia tu

  2. makin berisi si fasha ni

  3. Sangat berbeza dari fesyen dia kat Jom Heboh kat Kota Bharu hari tu…
    BW dan tersesat ke sini… Hahaha…

  4. fasha sampah..eh salah eja..hihihi

  5. amer amar says:

    seksinye…knpe xbuang teruss

  6. ssuatu y x patut di buat olh seorng wnita yang bragama ISLAM…N**K

  7. weiii fasha . . x ya arr na cari publisiti murahan . . doh aq tngk ka nie skew ngat rampas laki owunk . . ka ngat ka 2 bgos ker . . heiiiii GEMOK nie x lama doh na mampos . . innalillah !!!

  8. TOLONG ARR JGN AMIK ARTIS NIE BLAKON . . WAT SEMOK JER . . MUKEW CM SIAL . . !!

  9. pic last tak bole tahan tengok

  10. tak takot dosa ke hape die nie..dgan pakaian mcam tu.
    YA Allah..takot ye saya mlihat kdaan dia bgini.Di Akhirat Nati macam ne lah yer. Kena “BASUH” kepala die balik..dah jauh sangat dah….

  11. Miera_Edora says:

    Kembali lah kau ke pangkal jalan sblm tiba waktu nya…Apabila tiba waktu nya hanya sesalan yang akan dirasai..Ya allah tunjukkan jalan yang benar pada mu dan berilah hidayah supaya dia kenal akan agama nya yang sebenar..kenal akan tuhan, agama dan asal usul nya..AMIN..

  12. HaruMaru says:

    kenapa x tayang kat depan juga… mesti best lagi pemandangan hadapan dr belakang ehehehe

  13. ….????!!!!!!……..

Speak Your Mind

*