Panas!..

GAMBAR PERKAHWINAN SYELLA KAMARUDDIN DAN SUAMI

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!!

Salam Mesra…

Sekali lagi Ellen Sharekan di sini mengenai dengan Syella Kamaruddin yang femes pasal perkahwinan 15 Juta …hebatnya…

Beberapa artikel berkaitan:-

SYELLA KAMARUDDIN KAHWIN DENGAN VVIP, HANTARAN BANGLO RM5 JUTA 

MAJLIS RESEPSI SYELLA KAMARUDDIN DENGAN VVIP [GAMBAR]

“SAYA MEMANG DAH KAHWIN DENGAN BELANJA RM15 JUTA”-KOMEN SYELLA KAMARUDDIN

BAJU PERSANDINGAN SYELLA KAMARUDDIN YANG NAMPAK PUSAT[GAMBAR]

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."

Meminjam Pic dari Abang Nara, Ellen sharekan pic2 Syella Kamaruddin dan suaminya..tapi malangnya muka suaminya terpaksa di blurkan atas sebab2 tertentu..tengok susuk badan jer la…ada yang kenal ker…hehe

syella kamaruddin dan suami

Banyak lagi Pic di bawah ni

syella kamaruddin dan suami

 

syella kamaruddin dan suami

 

syella kamaruddin dan suami

 

syella kamaruddin dan suami

 

 

syella kamaruddin dan suami

 

syella kamaruddin dan suami

 

syella kamaruddin dan suami

 

 

syella kamaruddin dan suami

Incoming search terms:

17 comments

  1. Moga dia bahagia dengan pilihan dia sendiri.. :)

    Macam pegawai atasan pasukan beruniform je…heheee

  2. apesal muka laki dia kena blur camtuh?mcm pak menteri je?ekeke

  3. Apalah. Bgs tak pyh kawen. Gmbr laki pun kana kasi tapuk. Hihihi. Bahagia ka jufa tu hidup mcm tu. Benda bagus pun mau tapuk.

  4. tak tahu lagi sapa laki tu?????????? dato Musa Hassan la…Ex-KPN kita dulu…….

  5. DATA SUAMI SYELLA KAMARUDIN:
    ===========================
    Nama: Mohd Redzuan Mohd Yusof
    Umur: 55 Tahun
    Asal: Masjid Tanah, Melaka
    Pekerjaan: Ahli Perniagaan
    Bil. Adik Beradik: 10 orang
    Tempat Tinggal Sekarang: Bdr Baru Bangi & Sutera Bkt Tunku
    Nama Isteri (1): Hamidah Osman
    Pekerjaan Isteri (1): CIMB, HQ
    Bil. Anak: 4 orang
    Lain-lain:
    – Kawan baik kepada TPM
    – Pernah berkongsi perniagaan dengan seorang Ahli Perniagaan ternama
    – Bekas Pelajar STAR, Ipoh, Perak
    – Lanjut pelajaran di UK

  6. ini upenyer yg dok bela dia selama nih…jdik bini nombor dua jer..untungla da beruban dapek bini mude bergetah…hehehe

  7. tapuk pun x pelah,duit banyak,tu yg die nak..

  8. untuk komen yg no.6 tu,NANANA. amboi kau, jgn la na fitnah org. wt tmbah dosa kau je. kalau tatau, baek diam,dr menfitnah. kau tahu mne ex-kpn kite tu laki syella? kesian musa hassan. ta knl syella ni sape,tup2 kau tuduh dy laki syella. kt komen no.7 tu da bg detail laki syella. Wallahualam la. moga bahagia la syella ye.
    for readers information, kalau ade yg dpt news dr someone yg ckp “jom jadi polis sbb boleh jd kaya”, ITU SALAH. sy ckp ni sbb ramai yg beranggapan mcm tu. tgk jgk la pangkat polis tu ape.gaji biar sme dgn pangkat.kalau da pngkat inspektor,dpt gji mcm pengarah syarikat,mmg sy pun nk. mne2 polis,dorg mula dr pangkat rendah.mne ade masuk2 tu,terus jd KP. ;)

  9. dah kawen pon xyah la nak sorok2. lmbt laun org tau lah jgk….

  10. SubhanAllah…kalao ye pon kawin, baju tu agak2 la..tutup aurat la sikit..ni cantik sgt ke bg org lain tengok..suke sangt ke org dok puji2..dooosaaa….nauzubillahhiminzalik…

  11. Cerita macam ni pun nak ditayang-tayang ke?

  12. Kena la blur gambar, orang x cam muka…boleh pasang 2 lagi..hehe

  13. berkahwin mmg perkara yg mulia.tp pakaian mak aih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top