Panas!..

KONTROVESI GAMBAR KHAIRUL FAHMI A.K.A APEK DENGAN SHIDA HARMI

Khairul Fahmi dan Shida harmiKUALA LUMPUR: Penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat, 22, sekali lagi dilanda kontroversi berikutan penyebaran lima keping gambarnya bermesra bersama seorang gadis bernama Shida Harmi..hmm… yang kini tersebar luas menerusi beberapa blog hiburan.

Gambar yang dimuat naik di laman portal hiburan terbabit malam kelmarin dilakukan individu tidak dikenali atau kemungkinan dilakukan sendiri gadis berkenaan dipercayai sebagai usaha menjatuhkan reputasi penjaga gol kebangsaan itu yang popular dengan gelaran Apek.

Seakan-akan menerima nasib malang buat Khairul Fahmi selepas dia putus tunang 3 Ogos lalu dengan Aimie Harmelia Mohd Hashumi atau Elia, 22, penjaga gawang itu dikaitkan kontroversi panas selepas beberapa gambarnya bersama kekasih, Dahlia Teck tersebar luas menerusi Internet termasuklah ketika mereka berada di Singapura dan tempat yang eksklusif.

Namun, pada 2 November lalu, Apek sekali lagi tersentak dengan penyebaran dua gambarnya bersama Dahlia Teck diambil dan dimuat naik di portal hiburan ketika mereka dan beberapa rakan meraikan pesta hari jadi di sebuah restoran makanan Itali di Bukit Bintang, Kuala Lumpur sambil beberapa botol arak bergelimpangan di atas meja.

Apek bagaimanapun, menafikan meminum arak dengan alasan mukanya merah padam disebabkan suasana panas dan keadaan yang sesak, namun biarpun tidak melakukannya Apek tetap ditegur Mufti Kelantan, Datuk Mohamad Shukri Mohamed kerana disabitkan sebagai bersubahat.

Gambar Khairul Fahmi (Apek) Dan Shida Harmi - Khairul Fahmi dan Shida Harmi  - Apek dan Shida Harmi

 

Gambar Khairul Fahmi (Apek) Dan Shida Harmi - Khairul Fahmi dan Shida Harmi  - Apek dan Shida Harmi

 

Gambar Khairul Fahmi (Apek) Dan Shida Harmi - Khairul Fahmi dan Shida Harmi  - Apek dan Shida Harmi

kredit gambar : http://www.nescafeais.com/

Incoming search terms:

5 comments

  1. gedik la minah ronggeng ni… mcm sial tetek tededah.. bodoh punya pompuan.. da nk tunang tp perangai mcm kambing… bebal punya pompuan gedik

  2. bersabar dengan semua malang yang menimpa…kesilapan lalu..berserahlah pada Allah…mohon keampunan dari Allah…hanya Allah saja yang mampu membantu kamu di saat ini.

  3. Kelebihan Khairul fahmi dtgnye dari Allah…ingt bila2 masa akan diambil…sian ibu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top