Panas!..

MAJLIS RESEPSI SYELLA KAMARUDDIN DENGAN VVIP [GAMBAR]

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!!

Salam Mesra..

Kalo anda mengikuti blog Mummynemo.com ini, semalam Ellen dah kisahkan mengenai dengan perkahwinan Syella Kamaruddin ni..Untuk membacanya sila klik link di bawah :-

SYELLA KAMARUDDIN KAHWIN DENGAN VVIP, HANTARAN BANGLO RM5 JUTA

Pada Kali ni, Ellen akan sharekan di sini gambar2 perkahwinan beliau…kredit untuk blog abang nara...

Jum Layan gambar2 ini..memang cantik dan meletup2..hehe

Sedikit intro dari abang Nara yang Ellen pastekan di sini..menjawab persoalan Ellen di mana hubby dia..adeii….

Syella Kamaruddin, penyanyi yang juga dikenali dengan butik perkahwinannya D’Syella Place telah melangsungkan perkahwinan dengan seorang VVIP yang tidak kami ketahui namanya Jumaat lepas. Jangan tanya kami mana pengantin lelaki untuk gambar ini, kerana Syella dikatakan bersanding seorang diri sahaja atas sebab-sebab tertentu

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."
"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."

Banyak lagi gambar2 di bawah ni..

"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."

Incoming search terms:

2 comments

  1. Nasib perempuan ni baik je.. Baru lepas kapur duit mamat Penang bini 3 nama Rahim sampai keluar BMW 5 siries kalau tak silap plate number WSQ 85/82.. Takingat la.. hentam si Rahim bodoh tu upgrade rumah mak bapak dia kat flat tu berpuluh ribu.. Bukak pulak wedding house kat Bandar Tasik Permaisuri ketuk si Rahim bodoh ni jugak! Dalam masa sama Ada mamat nama Redzuan bela dia lagi.. Kalau masa ketuk Rahim, diaorg ni selalu check in kat The Zone Hotel KLCC.. Budak2 hotel pun tau!! Syela ni mmg perempuan murahan.. Samalah dengan lelaki2 bodoh dgn dia ni.. Memakai barang jugak dia ni.. Men will never say no to her.. Nasib dialah kan.. Nak kata jeles, jauh sekali but bongkak Dan riak dia ni, banyak yang tertipu coz dia ni suka menipu… Kalau dia rasa my comment salah, she knows where to get me.. Anytime syela.. Taubat sikit,, banyak orang merana atas perbuatan awak.. Perempuan yang paling tak bermaruah.. Mengalahkan pelacur walaupun itulah kerja sebenar awak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top