Panas!..

11 TANDA TANDA GADIS SUDAH KEHILANGAN DARA

Salam Mesra,

Ellen nak share sesuatu yang mungkin bagi anda semua meloyakan, namun Ellen tidak mempunyai tujuan apa apa, ini semua sekadar perkongsian dari seorang insan kepada insan yang lain.

Apa yang Ellen nak kongsikan di sini ialah bagaimana mengenali sesorang itu masih Dara atau tidak, walaupun pada masa sekarang hal ini jarang mendapat perhatian di mana sering terjadi kes sex sebelum kahwin/Nikah.

APAKAH TANDA-TANDA GADIS YANG SUDAH HILANG DARA? 

 1. . DAHI

Gadis yang masih suci, dahinya licin. Bila selalu melakukan hubungan seksual, licinnya hilang, malah yang timbul kedutan (garis2) yang kadangkala nampak kadangkala tidak ketika sedang bercakap. Kedutan kerana sudah tidak suci, tidak sama dengan kedutan wajah yang disebabkan faktor usia. Kedutan suci yang telah hilang, tidak begitu ketara dan tidak begitu nampak, kecuali ketika muka menunjukkan reaksi tertentu seperti sedang ketawa dan bercakap, manakala kedutan disebabkan faktor usia sentiasa nampak jelas dan kekal.

2 HIDUNG

 

Gadis yang masih suci atau tubuhnya belum disentuh oleh lelaki, hujung hidungnya berwarna kemerah-merahan, jika disentuh hujung hidungnya nampak merah. Gadis yang tidak suci hujung hidungnya merah tetapi merah pucat, terkadang warna merah tidak nampak, yang nampak hanyalah pucat. kalau tak percaya, cuba lihat hujung hidung anak gadis, merahkan.? Bagi lelaki yang suka merosakkan kesucian wanita, hidungnya berbelang, oleh karena itu disebut lelaki hidung belang. Wallahualam..

3. MATA

 

Dari mana datangnya cinta? Dari mata turun ke hati….. Kita menggunakan mata untuk memandang dan melihat seseorang, cantik ke, seksi ke, menghairahkan ke, dan lain-lain. Selalunya kita memandang wanita cantik hanya dibahagian luar saja, tapi bahagian dalamnya sudah rosak, untuk mengetahui wanita itu masih suci atau tidak, cubalah tengok matanya. Bila bahagian bawah kelopak terlipat sedikit dan terdapat tanda lebam bererti gadis itu sudah tidak suci lagi, mungkin sudah bersuami. lebam yang menunjukkan tidak suci nampak seperti garis-garis hitam di bawah kelopak mata di samping warna hitam di bawah kelopak mata sedikit kelihatan berkedut (berkeriput).

4. BUAH DADA

 

Peranan buah dada memang banyak, bukan sekadar menggoda nafsu lelaki saja, tapi buah dada sebagai bukti bahawa gadis itu pernah disentuh atau tidak. Buah dada gadis yang belum pernah disentuh, sentiasa tegang. Tetapi kalau sudah kena sentuhan, buah dada itu tegangnya berkurang dan membesar sedikit daripada ukuran asalnya, lebih kerap disentuh, lebih kendur. Perhatikan gadis ketika berjalan atau berlari, bergerak-gerak dan melambung jatuh (ke bawah) dan berbuai sekali bererti ketegangan sudah hilang. Kalau belum pernah kena sentuhan, walaupun buah dada berbuai disaat berlari tetapi buaiannya tidak terlalu melambung-lambung bererti ketegangan masih ada.

Puting buah dada yang pernah kena sentuhan menjadi panjang dan terjojol (keluar) sedikit dari tempat persembunyiannya. Buah dada yang selalu kena ramas akan menjadi lebih besar, dan jangan menuduh gadis yang berbuah dada besar itu kena ramas. Sebab, buah dada yang besar kena ramas dan yang besar kerana faktor semulajadi (alami) memang berbeza.

5. GARIS TAPAK TANGAN

 

Gadis yang berkulit tebal dan kasar, cuba perhatikan kedua tapak tangannya, jikalau retak (pecah urat, urat-urat yang menyerupai retak), bukan kerana disebabkan tidak tahan bahan pencuci yang mengandung kimia (alergiC), bererti gadis itu sudah hilang kesuciannya. Gadis yang masih suci, kedua tapak tangannya halus dan licin. Jika kesuciannya telah hilang, kedua tapak tangannya ketika di tekan warnanya pucat tidak merah, jika dipicit terus ia menganjal balik. Satu cara lagi, cuba perhatikan tapak tangan kanan, jika ada garis putus-putus dibahagian tengah bererti kesuciannya telah hilang, bila tidak terputus-putus bererti ada harapan kesuciannya belum hilang. setelah melihat tapak tangan yang kanan, cuba genggam ibu jari tangannya sekejap kira-kira satu minit. bila disaat mengenggam terasa panas (hangat) dan ibu jarinya merah ketika dilepaskan, bererti ada harapan masih suci. Perhatikan pula ibu jarinya, bila nampak pucat sangat walaupun ada rasa panas (hangat) bererti kemungkinan besar kesuciannya sudah diserahkan pada lelaki lain.

Cuba pegang erat jari kelingkingnya kira-kira satu minit, kemudian lepaskan. tanyalah bagaimana rasanya ketika dipegang erat dan dilepaskan? Kalau ia menjawab tak ada rasa, mintalah maaf sajalah, kemungkinan ia sudah tidak suci lagi. Tetapi kalau ia menjawab ada rasa rangsangan, jantungnya berdebar-debar atau ada rasa sakit seperti berdenyut-denyut.  nampaknya masih suci. (Yang menguji adalah orang laki-laki) ..(Pakai Sarung tangan.. aurat nak kena jaga ( ^_^ )

6. JARI TAPAK TANGAN

 

Dengan jari-jari lah lelaki suka memegang dan menggoda perempuan. perempuan juga begitu. jari-jari adalah kawasan yang paling mudah untuk mengetahui gadis yang suci atau tidak. Caranya cukup mudah. terlebih dahulu berjabat tangan, ketika berjabat tangan ramas-ramaslah tangannya, kalau lelaki bukan mahramnya boleh memegang tangan seorang gadis, itu menunjukkan dara kecil dibahagian tangannya sudah ternodai. Apabila tangan dan jari-jari gadis itu boleh di ramas-ramas bererti peluang untuk memegang tempat-tempat yang lain sudah terbuka luas. Cuba jari-jari gadis itu di belai-belai dan di ramas-ramas dengan lembut, bagaimana perasaan gadis itu?

Sentuhan lelaki dijarinya memang memberi satu rasa yang nikmat dan berahi yang tersendiri. Sentuhan tangan sentuhan ajaib, dari tanganlah akan menjalar ke daerah-daerah yang lain. Sentuhan tangan memang syahdu, kalau tak percaya cubalah betapa bahagianya berjalan sambil berpegangan tangan. Bila anda ingin mengetahui gadis itu sudah terbiasa disentuh atau tidak, Cuba hulurkan tangan dan bersalaman dengannya, ketika bersalaman genggamlah tangannya dengan lembut dan cuba sentuh jari kelingking gadis itu. Ketika menyentuh jari kelingkingnya tengoklah wajah gadis itu, apakah dia nampak gelisah dan resah?, kalau dia terkejut dan berubah wajahnya, berkemungkinan besar dia masih suci. walaupun mungkin dia pernah berasmara (ringan-ringan), tapi mungkin belum sampai tertebuk daranya. Jika ketika jari kelingkingnya disentuh kemudian dia nampak macam biasa saja dan tak mahu bersuara, kemungkinan besar kesuciannya sudah tiada. Wallahualam..

7. PERUT

 

Peribahasa menyebut, biar pecah di perut jangan pecah di mulut. begitulah kata peribahasa, tapi tubuh wanita bukanlah peribahasa. Kalau pecah daranya, pasti pecah perut. Bila seseorang gadis pernah melakukan hubungan badan, maka perutnya akan menjadi mengembang dan menjadi buncit sedikit.

8. RAMBUT

 

Rambut merupakan mahkota wanita tetapi juga berperanan dalam menentukan gadis itu masih suci atau tidak. Gadis yang masih suci, rambutnya kelihatan rapi, segar dan tidak kasar. manakala gadis yang sudah hilang kesuciannya, rambutnya kelihatan tidak bersemangat (kuyu).

9. BIBIR

 

Percaya atau tidak bahawa bibir gadis yang pernah dicium lebih menarik dan cantik. Apabila bibir bertemu bibir, maka akan membuat pergerakan darah akan mengalir ke bibir dan membentuk bibir yang baru. Lebih kerap dicium, lebih cantik pula bibirnya. Tapi ada juga gadis yang mempunyai bibir mulut yang cantik walaupun tidak pernah dicium. Gadis yang belum pernah dicium bibirnya kelihatan berwarna merah jambu dan tidak ada garis pucat atau hitam di sekitar bibirnya. Bibir gadis yang tidak pernah dicium tidak nampak lebam dan bibirnya licin dan basah. Bibir yang pernah dicium akan nampak lebam-lebam sedikit walaupun hanya sekali saja, dan juga dapat mengubah bibirnya dimana terdapat garis-garis kasar yang memperindah bentuk bibir. Bila gadis itu tidak suci lagi, bahagian tengah bibirnya nampak retak, seakan-akan terbahagi dua, retaknya tidak begitu jelas, akan tetapi boleh dilihat jika diperhatikan betul-betul.

10. FARAJ

Ini sudah tentu hanya akan diketahui setelah bernikah. Permukaan gadis yang pernah melakukan hubungan badan, pintu kemaluannya tidak tertutup rapat, agak renggang sedikit dan lebih kembang. Kalau gadis yang masih perawan, kemaluannya sentiasa tertutup rapat. Sebenarnya selaput dara boleh dilihat terus kedalam kemaluan gadis. Bila kemaluan masih tertutup bererti gadis itu masih suci. Kalau lubang itu terbuka sedikit bererti gadis itu sudah tidak perawan lagi.

11. LEHER

 

Leher juga menjadi salah satu tempat yang dapat menunjukkan gadis itu masih suci atau tidak. Bila leher perempuan itu nampak berkedut-kedut, ertinya perempuan itu pernah disentuh lelaki. Garis kedutnya bukan seperti garis kedutan akibat dah tua, garisnya kecil-kecil, pendek-pendek dan putus-putus, bukan garis yang panjang. Kalau ingin melihat dengan jelas tunggulah gadis itu menundukkan kepalanya. Lihatlah dengan cepat dan cermat.!. apabila gadis itu kerap keluar dengan lelaki, maka lehernya terdapat tanda-tanda hitam kecil diliang romanya dan warna pucat kecil seperti bintik-bintik. Adakalanya lubang dibulu roma nampak jelas di leher, ini juga bererti gadis itu selalu disentuh. Kalau gadis itu berleher panjang, cuba perhatikan dibahagian lehernya, jika terdapat garis-garis urat yang bersilang ertinya gadis itu masih suci. Jika terdapat garis-garis yang melintang, bukannya urat yang melintang, ini bererti perempuan itu sudah pernah beranak….

Ketepatan fakta bukan 100% pun..terpulanglah kepada kalian/anda semua untuk menilainya..

Namun ada logik disebaliknya,percayalah kerna yang terbaik itu hanya untuk yang berlaku baik pada dirinya.JAUHI ZINA!!!

Sumber

Incoming search terms:

18 comments

 1. saya masih teruna….. 😀

 2. boleh percaya ke ni? saya msih dara tapi kalau tengok tanda2 yang dinyatakan, hmm…

 3. ahahahah…lucu komen wan cikgu muzik…pasti ker?

 4. Eee, tak semestinya..! Saya masih dara, tapi ada simptom2 tiada dara tu.. kena ambil kira juga faktor cuaca dan persekitaran.. stress ke apa.. Yang penting Allah lebih mengetahui.. wallahualam

  • ha ha ha…lawak la sara….anggap la semua tu gurauan….byk faktor alam sekeliling mempengaruhi skg ni….

 5. antara 10 org…mgkn 2 org lg masih dara di Msia ni…

 6. ade tips nk tau lelaki tu teruna ke tak??
  sgt2 berguna tu 😉

 7. Hahaha.. Sape la author artikel ni.. Msti dah buat bnyk ‘research’ kt gadis sunti ni.. Kehkeh..

 8. Angkat benda yg berat sikt je dah terasa skt kt bhgn blkg.. Lutut kerap sakit pada usia muda.. Otot betis mudah kejang ketika bersukan dan menggeliat ketika bgun pagi.. Confirm xteruna.. Tp ni simptom bg lelaki yg menjalani kehidupan seks yg aktf je.. Ni pengalaman seorang member, pemain bola sepak kt MSL..

  • saya tidak pernah membuat hubungan kelamin dengan sebarang wanita…pendek kata…tidak pernah menyentuh wanita….tpi saya slalu sakit blakang bile angkt barang,lutut sakit juga kdang2…kadang2 pn saya menggeliat ketika bangun pagi…adakah saya seorang laki yang tiada teruna….saya belum pernah mengusik mana2 wanita…..sila terangkan keadaan saya…saya juga bukan obesiti..saya berumur 20 tahun,bekerja,tinggi 163 cm,berat 70
   tapi saya selalu beronani….

   • laki klo x teruna zakarnya masa tegang tegak kebawah…kalau masih teruna masa zakarnya tegang akan tegak arah atas mendekati pusat.. laki yang dah tak teruna ni kalau pegang tangan pompuan pon dia tak akan ghairah dan kalau yang masih teruna zakarnya akan mudah menegak dengan hanya melihat perempuan sexy kerana baginya ianya sesuatu yang baru..biasanya lelaki yang masih teruna zakarnya masa bangun pagi dalam keadaan ereksi (tegang). bagi teruna yang belum bersunat boleh dilihat kepala zakarnya bewarna kemerahan apabila dibuka kulit foreskin. lelaki teruna akan mudah mengeluarkan mani kalau dipegang zakarnya kerana ia pengalaman yang pertama baginya. zakar laki teruna akan keras seperti kayu dan mudah menegak.

 9. assalamualaikum..
  pasni jangan lupa tuliskan info tanda tanda lelaki ilang teruna pulak yer..nak tahu juga..hahahaha

 10. Tk semestinya sume yg kt atas tue benar….dara tk dara hanya perempuan tue sndiri yg tentukn..tp bg sy dara atau tk dara itu tk penting..yg penting..die terima sy seadanya..and insyalah sy akn membimbing die menjdi wanita sholehah insyalah..amin3x lastly…wanita nalurinya slembut sutera..so hargailh pengorbnanya..bkn utk pemuas nafsu…tpi utk d lindungi..salam kdamaian

  • Sy sokong ape yg fazley ktekn,stiap manusia ada kisah silamnya,baik [email protected],lelaki smcm fazley susah utk dicari menerima pumpuan seadanya,n niat nye utk mendidik adalah sgt murni,.plg penting seorg lelaki harusla melindungi perempuan bkn mengikut hawa nafsu,amin.thankz fazley awak seorg yg mulia n plg pentg kte menerima psgn kte seadanya.

  • setuju dengan saudara fazleeys…

 11. hahahaahahahah…lawak gila….memang auta dri fakta…..tiada bukti fzikal yg membolehkan seseorang itu menilai dara…hnya boleh dilakukan dengan bukti saintifik……ak ada kwan,,,boleh kta hampir keseluruhan bukti tiada dra ni ada pda dia,,,tp ak ykin 700000000000000% yg dia msih ada dara……memang bodoh spa yng buat ni….pasal tek 2….bohonglah kalu tek besar kalu ada dara bergegarnya cra lain….aku tngok sma jee…asal tetek besar…gerenti begendut semacam tm lari..x ksah la ang mak dara ke tok dara ke smua sm…sbb 2 lah byak laki tertipu sekarang….bini dah x der dra pown suami tak tahu….

 12. anasiskakdusti

  penting sangatkah dara tu?,pada saya seorang wanita kalau dah kahwin mesti 100% untuk suami..yang lepas tu lepaslah..kedua servis kepada suami mesti sentiasa terbaik batin dan perut…sanggup hidup susah dan senang sama-sama..darapun kalau nanti selingkuh juga tak guna juga..ramai terjadi diluar sana…

 13. salam..bese la..da nme pn manusia yg xsempurna..pilihan msing2..nk dare ke xnk dare..nk trune ke xnk trune i2 pilihan msing2..xde yg nk pkse2 pn..lau da ske teruskan..tp pkir la yg t’baek t0k mse depan..yg pentg pandai uruskan umah tga n taw tggjwp sebgai suami taw istri da ckup..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top