Panas!..

2 MAYAT PELAJAR SMK PERMATANG BONGLAI DITEMUI TERAPUNG DALAM TALI AIR

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
Suami puji wanita lain, petanda hubungan dalam bahaya
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!!
Gambar Hiasan, tiada kaitan dengan artikel

JITRA: “Pak cik ketaq (menggeletar) apabila nampak mayat dua budak perempuan terapung dalam tali air ketika melalui jalan itu. Seorang melekat pada motosikal dan seorang lagi terapung dalam jarak 20 meter.”

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."
"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."

Demikian kata Salleh Saad, 65, yang menemui mayat Amalina Adam, 14, dan Wirda Izwaney Daud, 13, dalam tali air di Kampung Stesen Keretapi, Tunjang, di sini, selepas motosikal dinaiki mereka terbabas jam 11.30 pagi semalam.

Ketika kejadian, dua pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Permatang Bonglai itu dalam perjalanan ke rumah rakan mereka di Kampung Jeram di kawasan berhampiran.

Salleh yang juga petani berkata, ketika menunggang motosikal di jalan berkenaan bagi menghantar racun ke rumah anak saudaranya, dia terkejut melihat dua mayat perempuan terapung dalam tali air itu.

“Pak cik berpatah balik ke rumah dan beritahu isteri dalam keadaan ketaq kerana sepanjang hidup tidak pernah nampak mayat macam itu. Pak cik terlalu sedih mengenangkan nasib mereka.

"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."

Incoming search terms:

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top