Panas!..

BANDAR HELLO KITTY DI PUTERI HARBOUR, JOHOR AKAN DIBUKA 2012

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
Suami puji wanita lain, petanda hubungan dalam bahaya
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!!

KUALA LUMPUR 28 Dis.- Pusat Hiburan Keluarga (FEC) yang bakal menjadi taman tema tertutup empat tingkat terletak di Puteri Harbour, Johor dijangka dibuka pada akhir 2012.

Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutif Themed Attractions and Resorts Sdn. Bhd., Tunku Datuk Ahmad Burhanuddin berkata, pembinaan bangunan itu sudah 80 peratus siap.

Menurut beliau, taman tema tertutup itu bakal menjadi ‘kediaman’ pertama Hello Kitty di selatan Asia. Syarikat itu juga akan menampilkan karakter My Melody dan Little Twin Stars.

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."
"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."

Bandar Hello Kitty itu turut menawarkan semua barangan Hello Kitty daripada pedagang-pedagang, persembahan pentas, nyanyian dan lagu termasuk jamuan teh Hello Kitty.

Selain Bandar Hello Kitty, FEC juga akan menampilkan karakter kanak-kanak di bawah The Little Big Club yang mempamerkan Thomas and FriendsTM, Barney the Friendly DinosaurTM, Bob the BuilderTM, Pingu the PenguinTM dan Angelina BallerinaTM.

Menurutnya, FEC turut bercadang memperkenalkan sentuhan Malaysia dengan membuka Dunia Lat, kartunis tempatan dengan mempamerkan elemen karakter kartun Kampung Boy.

Ia termasuk menampilkan rekaan set kampung seperti dalam babak kartun popular itu.

"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top