Panas!..

KELEMAHAN SBPA: CUEPACS BANTAH DAN NASIHAT JANGAN TANDATANGAN DULU

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
Suami puji wanita lain, petanda hubungan dalam bahaya
''Meletop 25 Artis Malaysia Yang masih Cantik Di Usia 40 & 50 An "
CARA MUDAH BUAT $100 SEHARI SECARA ONLINE !
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

KUALA PERLIS – Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Dalam perkhidmatan Awam (CUEPACS) akan mengadakan pertemuan dengan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak pada 19 Disember ini bagi menjelaskan mengenai bantahan terhadap skim Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA).

Presidennya, Datuk Omar Osman (gambar) berkata, dalam pertemuan itu CUEPACS akan turut membangkitkan mengenai kelemahan yang wujud dalam skim berkenaan.

Menurut beliau, pada masa kini CUEPACS memutuskan menolak tawaran SBPA kerana dilaksanakan dalam masa yang singkat serta tanpa rundingan dengan kongres tersebut.

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."
"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Berikutan itu, katanya, kesatuan tersebut yang mewakili 1.4 juta penjawat awam mahu rundingan lanjut diadakan bagi membincangkan mengenai skim berkenaan.

“Setelah ahli CEUPACS bermesyuarat hari ini (semalam), kami membantah SBPA kerana mendapati banyak perkara yang tidak jelas dalam tawaran berkenaan,” katanya selepas mempengerusikan mesyuarat khas selama dua hari bagi membincangkan tawaran SBPA di sini.

SPBA diumumkan oleh Najib pada pembentangan Bajet 2012 Oktober lalu yang menjanjikan skim gaji lebih baik berasaskan merit serta kenaikan tahunan di antara RM80 dan RM300.

Menurut Omar, pihaknya menasihati ahlinya agar tidak menandatangani tawaran SBPA sehingga rundingan lanjut dengan Perdana Menteri dijalankan.

"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top