Panas!..

DOKTOR CABUL KEHORMATAN WANITA MENGANDUNG

Gambar Hiasan, tiada kaitan dengan artikel

KUALA LUMPUR: Seorang doktor mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret Selayang dekat sini hari ini kerana mencabul kehormatan seorang wanita yang sedang mengandung pada November tahun lalu.

Dr Mohd Suhaidin Che Ngah, 37, didakwa menggunakan kekerasan jenayah dengan niat untuk mencabul kehormatan seorang pegawai pentadbir berumur 28 tahun yang sedang mengandung 16 minggu di Hospital Sungai Buloh dekat sini pada jam 2.15 petang, 22 November tahun lalu.

Dia dituduh mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan yang mengenakan hukuman penjara maksimum 10 tahun, denda atau rotan atau mana-mana jika sabit kesalahan.

Majistret Namirah Hanum Mohamed Albaki mengenakan ikat jamin RM5,500 dengan seorang penjamin dan menetapkan 26 Mac untuk sebutan semula.

Timbalan Pendakwa Raya Nur Hidayah Raihan Md Nasir mengendalikan pendakwaan sementara tertuduh tidak diwakili.

Abang tertuduh membayar ikat jamin. – BERNAMA

Incoming search terms:

2 comments

  1. Rajap bin ali

    sebenar nya,hopital sandakan membenarkan doktor lelaki menyimpan ubat di dalam rahim istri orang,di wod persalinan,apakah ia tak menyalahi undang undang islam?
    Kita mengharamkan lucah,tapi kita benarkan doktor lelaki menyimpan ubat ke dalam rahim istri orang,apala..h.
    Walau pun kita sedar,itu adalah kerja mereka,tapi apa kerja itu tak boleh kah di buat oleh doktor perempuan?ini kan negara islam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top