Panas!..

FILEM ‘BUJANG TELAJAK’- FILEM TERAKHIR FAZURA

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
Suami puji wanita lain, petanda hubungan dalam bahaya
''Meletop 25 Artis Malaysia Yang masih Cantik Di Usia 40 & 50 An "
CARA MUDAH BUAT $100 SEHARI SECARA ONLINE !
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Buat peminat pelakon terkenal, Fazura pastinya berita ini satu yang mengejutkan. Memang benar, filem “Bujang Telajak” akan menjadi buah tangan pertama dan terakhirnya untuk tahun 2012. Pelakon yang cukup popular menerusi filem Gol & Gincu itu berkata dia tidak hanya menolak tawaran berlakon filem, sebaliknya turut melakukan perkara yang sama terhadap bidang lain termasuk pengacaraan.

“Faz menolak tawaran tersebut hanya kerana watak-watak yang Faz terima tidak begitu menambat hati. Faz mahukan kelainan dan masih menunggu skrip yang mampu membuatkan Faz jatuh cinta kepadanya.” jelas Fazura yang sepatutnya membawakan watak yang digalas Lisa Surihani dalam filem Istanbul, Aku Datang.

Menolak anggapan pengundurannya dari layar televisyen mahu pun filem disebabkan hubungan cintanya dengan kerabat diraja, Faz menjelaskan ia adalah kemahuan ibunya sendiri.

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."
"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

“Sebenarnya ibu Faz sendiri yang tidak begitu suka Faz meneruskan kerjaya dalam bidang lakonan. Lebih-lebih lagi usianya semakin meningkat dan amat sensitif apabila melihat dan membaca cerita-cerita yang tidak betul mengenai kerjaya Faz. Namun kerana minat, Faz masih meneruskannya.”

Walaupun demikian, impian untuk diberikan watak-watak mencabar seperti watak perempuan jahat masih disimpan. Mengulas lanjut tentang watak idamannya, Faz mahu mendalami apa yang berlegar dalam minda watak-watak sebegitu.

“Faz mahu mendalami apa yang sebenarnya berada dalam minda watak-watak sebegini. Itulah sebabnya Faz mahukan watak tersebut. Malangnya sehingga kini, Faz masih dibayangi dengan watak-watak yang sudah biasa Faz bawakan. Faz masih menerima watak seperti Intan Mastura (Pisau Cukur), Puteri (Gol & Gincu) dan yang terbaru Citra dalam Tahajjud Cinta.”

“Ada semacam satu trend, bila mereka nampak Faz mampu membawakan watak-watak tersebut, tawaran yang diterima seterusnya akan mengulang watak-watak lakonan Faz terdahulu. Faz mahukan kelainan.” tegasnya lagi.

Tahun lalu sahaja, Faz menerima dua watak perempuan bertudung, Tahajjud Cinta dan Kitab Cinta. Kedua-duanya diarahkan oleh pengarah hebat, Erma Fatima.

Fazura ditemui sewaktu tayangan media filem Bujang Telajak di GSC Signature, Mid Valley. Filem tersebut akan mula ditayangkan pada 19 Januari ini di seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura.

"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top