Categorized | kemalangan

3 MAUT APABILA 5 MOTOSIKAL BERTEMBUNG

No of View :335
Sebagai Rakyat 1 Malaysia, Jum Bersatu Hati..Tak Yah Gaduh2

SEORANG anggota polis memeriksa salah sebuah motosikal yang terlibat dalam kemalangan di Jalan Kesang-Jasin, Melaka kelmarin.

JASIN – Tiga remaja maut apabila sebuah motosikal terbabas masuk ke laluan bertentangan dan bertembung dengan empat buah motosikal lain di Jalan Kesang-Jasin di sini kelmarin.

Ketua Polis Daerah Jasin, Deputi Superintendan Che Suza Che Hitam berkata, dalam kejadian pada pukul 11.45 malam itu, salah seorang mangsa, Muhammad Firdaus Ibrahim, 19, yang menunggang motosikal jenis Honda EX5 dari arah Jasin menghala ke Kesang dipercayai terbabas masuk ke laluan bertentangan lalu merempuh empat buah motosikal yang datang dari arah bertentangan.

“Rempuhan kuat itu mengakibatkan Muhammad Firdaus dan dua penunggang motosikal yang dirempuhnya iaitu Zafran Zainudin, 17, dan Muhammad Nazri Musa, 18, maut di tempat kejadian,” kata beliau ketika dihubungi  di sini semalam.

Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...

Dapatkan info terkini dengan klik link ini

Menurut beliau, dua lagi remaja iaitu Mohammed Izhar, 18, dan Haffiszudin Firdaus, 17, yang masing-masing menunggang motosikal selamat.

“Mereka hanya patah kaki dan kini menerima rawatan di Hospital Jasin,” kata beliau.

Incoming search terms:

Leave a Reply

Nak Update Semasa Dari Mummynemo.Com

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Connect dengan Ellen di Facebook

Beriklan Di Blog Mummynemo…

<

Add Ellen di Google +

Follow Mummynemo_Ellen on Twitter

Categories

TerHanGaT Di PasaRan...

Thanks…Hehe