Panas!..

ANAK SENDIRI GILAKAN ‘JAMAL ABDILLAH’

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
Suami puji wanita lain, petanda hubungan dalam bahaya
''Meletop 25 Artis Malaysia Yang masih Cantik Di Usia 40 & 50 An "
CARA MUDAH BUAT $100 SEHARI SECARA ONLINE !
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

KUALA LUMPUR: Penyanyi Jamal Abdillah berasa terharu dengan sikap anak sulungnya, Osama Yamani yang terlalu meminatinya sehingga menjadikan Jamal sebagai peminat nombor satu.

Pemilik nama sebenar Jamal Ubaidillah Ali, 53, itu berkata ketaksuban anaknya yang berusia 10 tahun itu tidak hanya menerusi kata-kata malah turut merangkumi perbuatan termasuk membeli album-albumnya di pasaran.

“Saya pun pelik kenapa dia (Osama) terlalu taksub sedangkan Jamal Abdillah itu adalah bapanya sendiri. Memang ramai peminat tegar tetapi tidak boleh tandingi sikap Osama terhadap saya.

“Dia tidak pernah jemu menyanyikan lagu-lagu saya dan sanggup membeli album-album saya di pasaran sedangkan album itu adalah album bapanya sendiri.

“Apabila saya berada dalam kesusahan, dia yang paling risau dan bersungguh-sungguh untuk menyelesaikan masalah yang saya hadapi.

“Apabila saya tanya mengapa dia terlalu obses, dia kata dia berasa bangga dan kagum mempunyai ayah seperti saya,” katanya ketika ditemui baru-baru ini.

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."
"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Selain Osama Yamani, Jamal turut mempunyai seorang lagi anak lelaki Ahmad Zaki Yamani, 6, hasil perkahwinan ketiganya sebelum ini.

Bercerita lanjut, Jamal berkata dia turut tidak menolak kemungkinan bahawa kedua-dua anaknya itu menunjukkan minat terhadap cabang seni.

Justeru itu, dia tiada halangan jika dua anaknya menyusuri jejak langkahnya untuk menceburi bidang muzik apabila dewasa kelak.

“Kita tidak boleh sekat atau terlalu tegas untuk menentukan pilihan kerja atau masa depan anak-anak tetapi mereka perlu ada asas ilmu di dada.

“Kalau betul minat muzik, mereka perlu belajar ilmu muzik di tempat yang betul,” katanya.

Jamal berkata perkara tersebut menjadi pegangannya berdasarkan pengalaman hidup yang dilaluinya.

“Sebagai contoh, jika masa saya muda dulu arwah bapa tahu saya minat muzik, tentu saya sudah dihantar ke kelas muzik dan belajar muzik secara formal.

“Mungkin pada hari ini, saya akan lebih berjaya daripada pencapaian yang saya miliki. Saya bukan sahaja boleh menyanyi tetapi mungkin sudah menjadi pemuzik hebat barangkali.

“Sebab itu saya tekankan perkara sama pada anak-anak. Jika betul mereka cenderung ke arah muzik atau apa saja cabang seni, dapatkan pendidikan formal sebagai asas,” katanya.

"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top