banner

GEDIK SUNGGUH!!SHIHA DIKATAKAN MENGHINA REZEKI DALAM PROGRAM JJCM

<Adakah anda ingin mengikuti jejak langkah Adira untuk dapatkan kulit CANTIK & PUTIH? Dapatkan disini
"Peluang Bekerja Di AUSTRALIA Gaji Lumayan"..KLIK SINI..

GEDIK sungguh! Itu dakwaan yang dilemparkan oleh penonton setia program Jalan-Jalan Cari Makan (JJCM) yang bersiaran di saluran TV3 setiap hujung minggu.

Selepas menggunakan khidmat pengacaraan daripada Maria Tunku Sabri dan Qi Razali, program itu kini diambil alih oleh Shiha Mentor yang bergandingan dengan Iqbal Mazlan yang dikenali dari rancangan Pilih Kasih.

Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...
"Mencari Peluang Bisnes Dari Rumah Dengan Modal Kecil? Klik Sini"
"Cara Mudah Kelihatan Jelita Sepantas 4 Hari. KLIK SEKARANG!"

Namun, percaturan pihak TV3 meletakkan mereka berdua sebagai pasangan pengacara rancangan itu tidak menjadi yang menyebabkan ramai yang kerja pelapis baru tersebut dengan yang lama.

Ada yang kata cara penyampaian pasangan pengacara itu tak menarik, membosankan dan gedik, cukup berbeza dengan pengacara sebelum ini.

Pun begitu, kritikan itu lebih banyak bertumpu pada bekas protege Datuk Sharifah Aini ini.

Incoming search terms:

Comments

  1. Bkn nak mengata, time si Shiha tu makan, mulut dier mcm tmpt kluar najis je kayaknya, bkn teringin rasa nak mkn, rasa nak muntah adalah..uwwweeekkk! sorry ye, jujur saye katakan, baik Qi je jadi pengacara, enjoy jgk tengok..rasenyelah, kalau si Shiha tu masih jadi pengacara JJCM, rating rancangan tu confirm jatuh merudum…

    • misslyn hudson says:

      mmg betul..lepas tengok episod pertama malas dh nk tngok..mcm nk xnak je makan makanan tu….bagi la org yg suka makan dan xkisah apa jenis makanan..jenis tolak batu ngan kayu…baru larr…berselera penonton tngok dan ingin mencuba….

    • dah lm x tgk JJCM…lbh suka pengacara yg semulajadi..bukan buat2…lbh suka pngacra yg lama….

  2. betul pun dah dua minggu cuba gok tengok jjcm sebab minat tapi bila si shiha ni menngacara.. memang tak ader rade selera pun tengok.. plak tu makanan tak makan habis harga tak terang dan tak depu cara diaorang try makanan tu just tunjuk2 menu je……. memangggggg hampesssss. tukar balik si Qi.. dia mengacara walaupun kat warung kita nampak makannan tu memang sedap habis

  3. Baik cari pengacara lain yang lebih bagus…Bukan apa,nampak macam tidak matang je…Lagipun dia masih muda.Suruh dia jadi penyanyi jelah.Tak payah jadi pengacara.

  4. Org TV3 says:

    Herm…nape tak di ganti ngan Maria atau Qi,Dulu seronok tgk jjcm ni..tetapi semenjak berganti pengacara ni nak tgk pun malas..

  5. sabahan says:

    tukar shiha tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Speak Your Mind

*