SUAMI ARTIS POPULAR SUDAH BERNIKAH DENGAN KEKASIH, APA PULA STATUS ISTERI PERTAMA?

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini

Terkejut Ellen membaca satu artikel di sebuah portal hiburan mengenai kisah seorang artis yang popular di gantung tanpa bertali ..hmm betul ker ayat ni..

Kisahnya Ellen paparkan di sini..artikel ini di ambil dari Rotikaya.com

Kisah rumahtangga pasangan ini sudah lebih setahun menjadi satu topik perbualan peminat juga para media dalam industri hiburan.

Beberapa gossip liar yang timbul sebelum ini termasuklah kisah pasangan ini yang sudah tidak tinggal sebumbung selepas suami kehilangan kerja di’nafikan oleh aktress popularini.

Perkhabaran baru yang di’terima ini bukan sesuatu mengejutkan kerana sebelum ini sang suami juga ada di’gossipkan bercinta dengan rakan sekerja ketika itu.

Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...
"Mencari Peluang Bisnes Dari Rumah Dengan Modal Kecil? Klik Sini"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."

Si suami ini di’khabarkan sudah pun bernikah dengan kekasih dari tempat kerja yang sama sebelum ini dan lelaki ini kini banyak menghabiskan masa bersama isteri baru — soalan dari kami, apa status aktress si isteri pertama?

Kasihan pula kami dengarkan nasib aktress ini yang sebenarnya masih sayang akan hubungan yang mereka bina selama ini, namun nampaknya kasih & cinta mereka kini hanya menunggu masa untuk tamat tempoh.

Kalau benar sang suami sudah tidak mahu hidup bersama aktress popular ini, ada baiknya di’lepaskan dari tergantung tiada bertali. Hmm.

hmm..ada terbaca komen kat bawah artikel d portal rotikaya mengatakan ianya adalah Erra Fazira…tidakkkkkkk…ada kata Ning Baizura….cam tak caya kan..tapi apa pun kita tunggu dan lihat..semestinya perkara ni akan dipaparkan di Melodi minggu ni , tak pun kat Propoganza…huhu

Incoming search terms:

Speak Your Mind

*