Panas!..

PERTANDINGAN GUSTI WANITA SEMPENA GEGARIA HARIAN METRO

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
Suami puji wanita lain, petanda hubungan dalam bahaya
''Meletop 25 Artis Malaysia Yang masih Cantik Di Usia 40 & 50 An "
CARA MUDAH BUAT $100 SEHARI SECARA ONLINE !
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."
"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

MERSING: Gerai Arena Harian Metro muncul gerai paling meriah pada Festival Mersing di Dataran Pulau di sini, semalam, selepas diserbu ratusan pengunjung berikutan penganjuran pertandingan gusti lengan.

Gerai berkenaan menjadi tumpuan sejak jam 10 pagi semalam berikutan pengunjung tertarik dengan tawaran hadiah lumayan disediakan penganjur.

Lebih menarik, penganjuran kali kedua selepas diperkenalkan pada program Gegaria Harian Metro di seluruh negara itu dibawakan khas sempena Festiva Mersing.

Malah, sukan gusti lengan yang sinonim dengan lelaki turut menjadi rebutan golongan wanita pelbagai peringkat usia.

Suri rumah, Norhayati Abu Bakar, 44, berkata, dia tertarik menyertai pertandingan itu bagi mengisi masa lapang.

“Saya menyertainya sekadar suka-suka selepas diajak rakan. Walaupun ia sinonim dengan lelaki, saya rasa tidak salah wanita mencuba serta merasai pengalaman menyertainya.

Selain menguji daya tahan, acara ini juga menawarkan hadiah berbaloi,” katanya.

Sementara itu, Pengarang Sukan Harian Metro, Radzi Wahab berkata, pihaknya berbesar hati dapat menyediakan acara itu sebagai penghormatan kepada pengunjung

“Selain memeriahkan program, acara ini boleh menyihatkan badan, malah kami jangkakan kehadiran lebih ramai pengunjung hari ini (semalam).

“Acara ini membabitkan lima kategori iaitu bawah 17 tahun, terbuka wanita serta terbuka lelaki iaitu 85 kilogram (kg) ke atas, 75kg hingga 85kg serta bawah 75kg.

“Kami menawarkan hadiah wang tunai dan hamper dengan jumlah keseluruhan RM6,000. Pemenang pertama bakal membawa pulang RM350 diikuti RM250, RM150 dan RM100 bagi tempat kedua hingga keempat serta RM50 bagi saguhati,” katanya.

Selain itu, gerai Harian Metro turut menjadi tumpuan ramai dengan menganjurkan pelbagai aktiviti menarik untuk seisi keluarga dan pelbagai lapisan masyarakat.

Selain peraduan mewarna dan pertunjukan fesyen untuk kanak-kanak, gerai berkenaan menyediakan acara menarik untuk wanita serta ibu seperti pertandingan gubahan juga memasak.

Pengarang Eksekutif (Pengeluaran) Harian Metro, Ahmad @ Salim Bachok berkata, acara berkenaan sebagai menghargai pengunjung, khususnya pembaca setia Harian Metro, selain memeriahkan penganjuran Festiva Mersing.

“Kami berpuas hati dengan sambutan menggalakkan pengunjung, terutama penduduk Mersing,” katanya.

“Pada masa sama, kami berbangga kerana matlamat melihat pengunjung dan masyarakat setempat menyertai pelbagai aktiviti yang disediakan tercapai melalui sambutan diberikan,” katanya.

Menurut Ahmad, pengunjung masih berpeluang merebut hadiah menarik ditawarkan dengan menyertai dua acara yang disediakan sehingga hari ini.

“Golongan ibu diminta tidak melepaskan peluang membawa anak untuk pertandingan fesyen kanak-kanak dan pada masa sama mereka boleh menyertai pertandingan gubahan yang menyediakan hadiah wang tunai RM200 untuk tempat pertama dan masing-masing RM150 serta RM50 bersama hamper bagi tempat kedua juga ketiga,” katanya.

Pengunjung yang berminat menyertai sebarang acara dianjurkan membawa keratan kepala akhbar Harian Metro ke meja urus setia di Gerai Harian Metro untuk pendaftaran.

"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top