Panas!..

KEPUTUSAN PENUH SUPER SPONTAN MINGGU KE-6:ANGSA GENAS MENANG, CAT FARISH TERSINGKIR

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
Suami puji wanita lain, petanda hubungan dalam bahaya
''Meletop 25 Artis Malaysia Yang masih Cantik Di Usia 40 & 50 An "
CARA MUDAH BUAT $100 SEHARI SECARA ONLINE !
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

KUALA LUMPUR, 4 MEI 2012: Penyanyi dan komposer terkenal, Cat Farish menjadi mangsa keempat penyingkiran program Super Spontan setelah dia disingkirkan oleh rakan-rakan sepasukannya akibat kekalahan Beruang Comel pada minggu lalu.

Penyingkiran tersebut diumumkan oleh hos Super Spontan, Adibah Noor dan dengan penyingkiran Cat Farish, Beruang Comel kini hanya tinggal lima ahli untuk meneruskan cabaran di Super Spontan, seimbang dengan pihak lawan mereka iaitu Angsa Ganas.

Nasib Beruang Comel terus malang apabila mereka tewas buat kali kedua berturut-turut minggu ini dan ini bermakna mereka sekali lagi terpaksa memilih di kalangan ahli yang tinggal iaitu Bell Ngasri, Sathiya, Johan, Ropie dan Yasmin Hani untuk disingkirkan.

Manakala Angsa Ganas yang menang pula berjaya memenangi wang tunai RM5000 yang diserahkan kepada Persatuan Orang-Orang Pekak Kuala Lumpur.

Angsa Ganas pada minggu ini terpaksa beraksi dengan empat orang ahli sahaja kerana salah seorang anggota kumpulan mereka, Zizan tidak dapat beraksi kerana masih belum pulih dari penyakit radang otot yang menimpanya minggu lalu.

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."
"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Seperti biasa, 5 sketsa dipertandingkan pada minggu ini bermula dengan Soal Menyoal dan peserta harus berinteraksi dengan menjawab soalan dengan soalan.

Sketsa kedua pula ialah Sketsa Berabjad di mana tiga orang dari setiap kumpulan akan diberikan satu situasi dan mereka harus memulakan ayat mengikut susunan abjad.

Duduk, Bongkok dan Berdiri adalah permainan ketiga dan kelihatan paling mencabar di mana tiga orang dari setiap kumpulan akan diberikan satu situasi dan seorang dari mereka harus duduk, seorang membongkokan diri dan seorang lagi berdiri. Mereka boleh berubah-ubah posisi namun keadaan setiap seorang dari mereka harus mempunyai posisi berbeza.

Pusingan keempat ialah Pemberita Berkepala Tiga di mana tiga peserta akan membacakan berita secara bergilir-gilir nama hanya dibenarkan menyebut sepatah perkataan sahaja setiap seorang.

Sketsa terakhir ialah Terteruk Di Dunia dan Di Ladang di mana mereka harus menggayakan profesion yang diberikan oleh hos Adibah Noor dalam keadaan paling teruk mereka fikirkan.

Super Spontan minggu keenam telah bersiaran secara langsung dari Studio Finas, Hulu Klang dan disiarkan di Astro Warna (saluran 132). Istimewa untuk malam ini, semua pelanggan Astro dapat menonton Super Spontan meskipun mereka tidak melanggan pakej Mustika. Pengulas untuk program ini ialah kumpulan Boboi dan Amir Raja Lawak.

"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top