Panas!..

PRODUK TERBARU KFC : KFC POKKITS

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
Suami puji wanita lain, petanda hubungan dalam bahaya
''Meletop 25 Artis Malaysia Yang masih Cantik Di Usia 40 & 50 An "
CARA MUDAH BUAT $100 SEHARI SECARA ONLINE !
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

KUALA LUMPUR – KFC Malaysia hari ini melancarkan produk baharu yang dipanggil KFC Pokkits.

Padat dengan keju Monterey Jack dan Cheddar, kepingan fillet Zinger, dan sos mangga dan nenas, kombinasi enak ini menjadi inti untuk kon roti pita yang segar.

KFC Pokkits boleh didapati pada harga promosi RM2.60 sekeping sehingga 27 Mei. Ia juga ditawarkan pada hidangan kombo RM5.50 yang didatangkan dengan minuman berkarbonat.

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."
"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Timbalan Presiden KFC Malaysia Alan Au berkata syarikat itu membelanjakan kira-kira RM2 juta untuk kos pengiklanan dan promosi produk baharu yang dijangka menyumbang sebanyak enam peratus kepada jumlah jualan syarikat sepanjang tempoh promosi tiga bulan itu.

“Produk baharu ini direka khas untuk mereka yang sibuk serta mahukan makanan ringan yang senang dibawa ke mana-mana. Dengan bentuk yang kompak dan bungkusan yang kemas, pelanggan boleh menikmati snek ini sementara sedang sibuk berbuat apa sahaja.

“Kami yakin KFC Pokkits akan menjadi pilihan ramai pelanggan kamu terutama remaja serta golongan muda,” katanya di kedai KFC cawangan Pavilion Kuala Lumpur.

Au berkata KFC Pokkits adalah produk yang pertama antara tiga hingga empat produk baru yang akan diperkenalkan oleh KFC Malaysia tahun ini.- Bernama

"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top