Panas!..

PRODUK TERBARU KFC : KFC POKKITS

KUALA LUMPUR – KFC Malaysia hari ini melancarkan produk baharu yang dipanggil KFC Pokkits.

Padat dengan keju Monterey Jack dan Cheddar, kepingan fillet Zinger, dan sos mangga dan nenas, kombinasi enak ini menjadi inti untuk kon roti pita yang segar.

KFC Pokkits boleh didapati pada harga promosi RM2.60 sekeping sehingga 27 Mei. Ia juga ditawarkan pada hidangan kombo RM5.50 yang didatangkan dengan minuman berkarbonat.

Timbalan Presiden KFC Malaysia Alan Au berkata syarikat itu membelanjakan kira-kira RM2 juta untuk kos pengiklanan dan promosi produk baharu yang dijangka menyumbang sebanyak enam peratus kepada jumlah jualan syarikat sepanjang tempoh promosi tiga bulan itu.

“Produk baharu ini direka khas untuk mereka yang sibuk serta mahukan makanan ringan yang senang dibawa ke mana-mana. Dengan bentuk yang kompak dan bungkusan yang kemas, pelanggan boleh menikmati snek ini sementara sedang sibuk berbuat apa sahaja.

“Kami yakin KFC Pokkits akan menjadi pilihan ramai pelanggan kamu terutama remaja serta golongan muda,” katanya di kedai KFC cawangan Pavilion Kuala Lumpur.

Au berkata KFC Pokkits adalah produk yang pertama antara tiga hingga empat produk baru yang akan diperkenalkan oleh KFC Malaysia tahun ini.- Bernama

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top