Panas!..

TAWARAN TEMPAT DUDUK PERCUMA AIR ASIA KEMBALI LAGI

KUALA LUMPUR 13 Mei – Promosi tempat duduk percuma AirAsia Bhd. (AirAsia) kembali lagi selepas syarikat penerbangan tambang murah itu memperkenalkan identiti korporat barunya pada minggu lalu.

Kali ini sebanyak 250,000 tempat duduk ditawarkan dengan jumlah promosi sebanyak 1 juta tempat duduk boleh didapati bagi semua destinasi AirAsia termasuk AirAsia Thai, AirAsia Indonesia dan AirAsia Filipina.

Penumpang boleh mendapatkan tempat duduk percuma, dengan hanya perlu membayar surcaj bahan api dan cukai lapangan terbang ke destinasi seperti Pulau Pinang, Langkawi, Singapura, Jakarta dan banyak lagi.

Penerbangan domestik bermula serendah RM21 sehala (surcaj bahan api dan cukai lapangan terbang), manakala penerbangan antarabangsa serendah RM47 sehala.

Pelanggan boleh membuat tempahan di http://www.airasia.com dari sekarang hingga 20 Mei depan bagi tempoh penerbangan dari 4 Januari hingga 22 Mei 2013.

Incoming search terms:

7 comments

 1. salam 1 malaysia …
  tolong email pada saya pakej ke sabah (kota kinabalu) pada bulan 12 tahun ini.. untuk 4 dewasa 2 kanak2… bersama tiket penerbangan

 2. aisa binti arbi

  salam …
  tolong email kan sya klau ada promosi tambang ke sabah dan ke kuala lumpur bulN 5,6 DAN 8

 3. tolong email pada saya pakej ke langkawi pada bulan mei 2013,untuk 2dewasa 2 kanak2 bersama tiket penerbangan

 4. Tolong email sy untuk tambang murah ke jakarta pada bulan 12,2013 ni untuk 2 dewasa dan 2 kanak-kanak…tq

 5. Tolong emailkn sy package berserta tiket penerbangan ke langkawi pada bulan 5,2013 dan tiket penerbangan ke Jakarta pada bulan 12,2013 untuk 3 dewasa dan 1 kanak-kanak, tq.

 6. tolong emailkan sy tambang murah ke Bandung pada bulan 12,2013 untuk 3 dewasa dan 1 kanak2. tq

 7. Tolong emailkn sy package berserta tiket penerbangan ke langkawi pada bulan 5,2013 untuk 5orang..urgent!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top