Mencari Kerja Sambilan (Part Time) Di Rumah? Klik Sini!
Sebagai Rakyat 1 Malaysia, Jum Bersatu Hati..Tak Yah Gaduh2
KUALA LUMPUR – Ali Imran Mohd Noordin, wartawan Meja Rencana Bernama semalam membuat laporan polis di Hospital Serdang berikutan kematian anak lelakinya yang berusia enam bulan di sebuah pusat asuhan di Jenderam Hulu, Bandar Baru Salak Tinggi.
Ali Imran, 30, berkata anaknya, Aryaan Hafizh, disahkan meninggal dunia pada 5.50 petang tadi di Hospital Serdang.
Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...
Biz baru bermula! bulan2 dpt 10%-15% setiap bulan (gerenti!!!)Beliau berkata, sebelum itu, pekerja pusat asuhan berkenaan membawa anaknya ke klinik berdekatan setelah mendapati bayi tersebut lemah.
“Saya diberitahu mengenai perkara itu ketika di pejabat. Selepas tiba di klinik, saya bergegas membawa anak saya ke Hospital Serdang tetapi Aryaan disahkan meninggal dunia sejurus tiba di hospital.
“Setakat ini, punca kematian belum dikenal pasti, dan bedah siasat akan dijalankan esok (hari ini) di Hospital Serdang,” katanya ketika dihubungi malam tadi.
Dipetik Bernama, Ali Imran berkata, beliau dan isteri, Norlaili Lott, 33, berharap polis dapat menjalankan siasatan berhubung kematian anaknya itu.



