Panas!..

BAYI LELAKI WARTAWAN BERNAMA MENINGGAL DI PUSAT ASUHAN

KUALA LUMPUR – Ali Imran Mohd Noordin, wartawan Meja Rencana Bernama semalam membuat laporan polis di Hospital Serdang berikutan kematian anak lelakinya yang berusia enam bulan di sebuah pusat asuhan di Jenderam Hulu, Bandar Baru Salak Tinggi.

Ali Imran, 30, berkata anaknya, Aryaan Hafizh, disahkan meninggal dunia pada 5.50 petang tadi di Hospital Serdang.

Beliau berkata, sebelum itu, pekerja pusat asuhan berkenaan membawa anaknya ke klinik berdekatan setelah mendapati bayi tersebut lemah.

“Saya diberitahu mengenai perkara itu ketika di pejabat. Selepas tiba di klinik, saya bergegas membawa anak saya ke Hospital Serdang tetapi Aryaan disahkan meninggal dunia sejurus tiba di hospital.

“Setakat ini, punca kematian belum dikenal pasti, dan bedah siasat akan dijalankan esok (hari ini) di Hospital Serdang,” katanya ketika dihubungi malam tadi.

Dipetik Bernama, Ali Imran berkata, beliau dan isteri, Norlaili Lott, 33, berharap polis dapat menjalankan siasatan berhubung kematian anaknya itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top