Panas!..

“PUTERI PILIHAN KELUARGA”- SHAHRIZAL JASZLE|GAMBAR BAKAL TUNANG SHAHRIZAL JASZLE

Umum mengetahui pelakon Shahrizal Jaszle bakal merisik kekasih hatinya, Redzwani Puteri pada 15 Julai 2012. Berita ini sesungguhnya mengejutkan ramai peminat beliau kerana tiada angin, tiada ribut, Shahz tiba-tiba saja telah mengatur rombongan merisik terhadap gadis berusia 25 tahun itu.

“Semuanya tidak dirancang, ia berlaku dengan tiba-tiba. Mungkin dah sampai jodoh agaknya,” ujar pelakon drama, ‘Asmara’ ini ketika ditemui di lokasi penggambaran telemovie, ‘Mencari Wali’, malam tadi.

Ditanya tidakkah tarikh merisik tersebut terlalu cepat memandangkan hubungan mereka baru saja terjalin, Shahz menjawab, “Kami dah kenal setahun lalu dan dia merupakan kenalan keluarga saya. Famili kami berdua memang rapat.

“Selepas tiga bulan putus cinta dengan Miera, ibu saya cakap Puteri adalah pilihan terbaik untuk saya. Benda ini memang tak dirancang dan ini semua pilihan keluarga,” ujar Shahz sambil berkongsi mengenai buah hatinya itu.

“Kami memang dah berkawan rapat sebelum ini dan tak sangka kami sangat serasi dan banyak persamaan. Kami juga berkongsi hobi yang sama iaitu fotografi. Mungkin kami mudah serasi sebab kami berdua sama-sama berbintang Leo. Bagi saya, Puteri seorang gadis yang penyabar, baik dan sopan santun. Saya harap perhubungan kali ini akan berkekalan sampai bila-bila,” ujarnya mengakhiri perbualan.

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top