Panas!..

KAD DISKAUN SISWA 1MALAYSIA UNTUK PENUNTUT IPTA AWAM DAN SWASTA

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
Suami puji wanita lain, petanda hubungan dalam bahaya
''Meletop 25 Artis Malaysia Yang masih Cantik Di Usia 40 & 50 An "
CARA MUDAH BUAT $100 SEHARI SECARA ONLINE !
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Kerajaan belum berhasrat memperluaskan pemberian Kad Diskaun Siswa 1Malaysia (KADS1M) kepada pelajar sekolah menengah kerana ia eksklusif buat penuntut institut pengajian tinggi (IPT) awam dan swasta di negara ini.

Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata jika pemberian kad berkenaan diperluaskan kepada pelajar sekolah, tiada lagi keistimewaan yang diberi kepada penuntut IPT menerusi kad tersebut.

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."
"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

“Buat masa ini, kerajaan tidak bercadang memperluaskan KADS1M yang sememangnya dikhaskan hanya untuk penuntut IPT,” katanya kepada pemberita selepas majlis penyerahan KADS1M dan perasmian Kafe Siswa 1Malaysia Politeknik Sultan Ahmad Shah (POLISAS) di sini, Rabu.

Katanya, majlis penyerahan kad berkenaan di POLISAS merupakan simbolik penyerahan kad diskaun tersebut kepada 65,000 pelajar politeknik di seluruh negara.

Menurut beliau setakat ini lebih 900,000 daripada 1.5 juta penuntut IPT telah menerima kad berkenaan dengan selebihnya dijangka selesai diedarkan menjelang hujung bulan ini.

Ismail berkata menerusi kad berkenaan pelajar akan menikmati kemudahan potongan harga sehingga 60 peratus bagi pembelian barangan dan perkhidmatan daripada Rakan Dagang terpilih. BERNAMA

"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top