banner

PRODUK WAJIB LAWAT DI DUNIA ADA DI LANGKAWI

<Adakah anda ingin mengikuti jejak langkah Adira untuk dapatkan kulit CANTIK & PUTIH? Dapatkan disini
"Peluang Bekerja Di AUSTRALIA Gaji Lumayan"..KLIK SINI..
LANGKAWI SkyCab menjadi tumpuan pelancong kerana pemandangan sekitarnya yang menakjubkan.Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2012&dt=1220&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_10.htm#ixzz2FY4Q3Y5F Hakcipta terpelihara

LANGKAWI SkyCab menjadi tumpuan pelancong kerana pemandangan sekitarnya yang menakjubkan

Lembaga Pembangunan Langkawi (Lada) mahu menjadikan Langkawi SkyCab atau kereta kabel Langkawi sebagai antara kereta kabel terunggul di dunia dan 10 produk wajib dilawati masyarakat dunia menjelang 2015.

Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...
"Mencari Peluang Bisnes Dari Rumah Dengan Modal Kecil? Klik Sini"
"Cara Mudah Kelihatan Jelita Sepantas 4 Hari. KLIK SEKARANG!"

Dengan sasaran 1.3 juta pelawat, Lada mengunjurkan perolehan RM32.5 juta dengan keuntungan RM4.5 juta pada 2015, kata Ketua Pegawai Eksekutifnya, Tan Sri Khalid Ramli .

“Hasil itu bukan hanya kutipan jualan tiket, tetapi juga hasil non-fare,” katanya selepas melancarkan Pelan Perniagaan SkyCab Langkawi 2013-2015 di sini semalam.

Menurutnya, bagi tahun ini, Lada berusaha mencapai sejuta pengunjung selepas sasaran awal 850,000 orang berjaya dicapai.

Langkawi SkyCab kini menerima 950,000 pelawat setakat semalam.

Khalid berkata, kereta kabel Langkawi dianggap paling unik di dunia kerana kedudukannya dalam kawasan ekosistem hutan berbanding kereta kabel lain yang terletak di bandar.

Incoming search terms:

Speak Your Mind

*