banner

RATU CANTIK AMERIKA SYARIKAT, OLIVIA CULPO DI NOBAT MISS UNIVERSE 2012

<Adakah anda ingin mengikuti jejak langkah Adira untuk dapatkan kulit CANTIK & PUTIH? Dapatkan disini
"Peluang Bekerja Di AUSTRALIA Gaji Lumayan"..KLIK SINI..
Ratu Cantik Amerika Syarikat, Olivia Culpo (kiri), dimahkotakan sebagai Miss Universe 2012 oleh pemenang tahun lalu, Leila Lopes di Planet Hollywood, Las Vegas, Nevada, kelmarin. - AFPArtikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Luar_Negara/20121221/lu_10/Peserta-AS-dinobat-Miss-Universe-2012#ixzz2Ff9NoWhI © Utusan Melayu (M) Bhd

Ratu Cantik Amerika Syarikat, Olivia Culpo (kiri), dimahkotakan sebagai Miss Universe 2012 oleh pemenang tahun lalu, Leila Lopes di Planet Hollywood, Las Vegas, Nevada, kelmarin.

Peserta Ratu Cantik Amerika Syarikat, Olivia Culpo, dinobatkan sebagai Miss Universe 2012, dalam satu acara gilang gemilang yang diadakan di Planet Hollywood di sini semalam.

Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...
"Mencari Peluang Bisnes Dari Rumah Dengan Modal Kecil? Klik Sini"
"Cara Mudah Kelihatan Jelita Sepantas 4 Hari. KLIK SEKARANG!"

Culpo, 20, dari Rhode Island, dipilih oleh 10 orang juri untuk memegang gelaran berprestij itu, sekali gus menewaskan 89 peserta lain dari seluruh dunia dan bakal mewakili AS dalam pertandingan Miss Universe Organization pada tahun depan.

Dalam acara malam tadi, gadis yang juga aktivis kempen barah payudara itu, mengenakan gaun panjang rona merah.

Dia yang mempunyai bakat bermain alat muzik selo, merupakan Miss Universe kelapan AS dalam tempoh 60 tahun dan menjadi Ratu Cantik AS yang pertama memenangi gelaran itu sejak 1997.

Incoming search terms:

Speak Your Mind

*