Panas!..

Sinopsis Drama Strawberi & Karipap

karipap

 

Drama bersiri ini mengisahkan dua orang kanak-kanak iaitu Haikal (Raykarl) dan Nini (Mia Sara) cuba menyatukan Lisa (Nellydia Senrose) dan  Hairi (Zizan Nin) yang mempunyai sifat ego walaupun menyedari mereka saling menyukai antara satu sama lain.

Lebih sukar apabila Hairi mula jatuh cinta dengan cikgu baru Haikal dan Nini iaitu Cikgu Azila sementara Lisa pula mula tertarik dengan jejaka bernama Suffian. Pelbagai halangan terpaksa ditempuhi Haikal dan Nini yang berusaha untuk menyatukan Lisa dan Hairi sehingga tiba suatu hari yang istimewa yang membuat mereka berdua berjaya membuang ego antara sama lain.

Apakah keistimewaan Strawberi dan Karipap sehingga mampu menyatukan mereka berdua kelak? Adakah Lisa dan Hairi akan kekal menjadi pasangan kekasih seperti yang dimahukan Haikal dan Nini? Bagaimana pula dengan Cikgu Azila dan Suffian? Jika ingin tahu kisah mereka selanjutnya jangan lupa untuk tonton drama bersiri ‘Strawberi & Karipap’ yang akan bersiaran setiap hari Ahad, jam 11 pagi di saluran Astro Ceria (611).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top