Panas!..

Scha Alyahya Jalani Pembedahan Buang Ketumbuhan Dalam Rahim

Ketahui Teknik Rahsia Orang Korea Kekal Lansing..klik disini
Suami puji wanita lain, petanda hubungan dalam bahaya
''Meletop 25 Artis Malaysia Yang masih Cantik Di Usia 40 & 50 An "
CARA MUDAH BUAT $100 SEHARI SECARA ONLINE !
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

schaPelakon jelita tanah air Scha Alyahya dilaporkan menjalani pembedahan membuang ketumbuhan dalam rahim selepas melakukan pemeriksaan di Pusat Perubatan Pantai, Bangsar pada 4 september lalu kerana sakit perut yang melampau ketika datang bulan.

Pelakon yang popular dengan drama “Awan Dania” itu melakukan pembedahan membuang ketumbuhan dalam rahimnya atas nasihat doktor yang mengesahkan beliau menghidap “Endometriosis”.

“Walaupun terkejut, saya bersyukur sebab tahu awal. Atas nasihat doktor, saya setuju dibedah dan tidak mahu berlengah lagi. Awal pun tidak sampai hati lihat saya selalu sakit perut yang kronik setiap kali datang bulan.” Kata Scha pada Harian Metro.

"Exam PTD 2014"
"-HOT-Wangian khas untuk memikat wanita - Wanita pasti tergoda -.."
"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Scha Al-Yahya atau nama sebenarnya Sharifah Nor Azean Syed Mahadzir Al-Yahya berkata doktor menasihatikan beliau untuk melakukan pembedahan itu dan perlu berehat selama sebulan selepas pembedahan tetapi kerana tidak suka berehat lama pelakon itu hanya bercuti dua seminggu sahaja sebelum kembali aktif.

Pelakon berusia 30 tahun itu kini bukan sahaja bergelar pelakon dan pengacara tetapi juga duta kepada produk elektronik Sen Heng dan bakal mengacara rancangan “The Band” yang akan disiarkan di Astro tidak lagi lama bersama suami tercinta, Awal Ashaari.

Baca lebih lanjut mengenai penyakit Endometriosis di sini

http://www.mummynemo.com/2013/08/penyakit-endometriosissimptom-dan-rawatan/

"-Berita Hot Dan Menarik Hanya Di Sini -.."
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA ANDA..klik disini

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top