Panas!..

Category Archives: SEO

Apa itu Google Page Rank|Apa keperluan/Kepentingan Google Page Rank

Salam mesra… Sekali lagi Ellen nak kongsikan di sini mengenai ilmu yang Ellen ketahui sedikit .Ingin Ellen tegaskan di sini, ini bukannya bertujuan untuk menunjuk kepandaian atau pengetahuan seciput yang Ellen ada tetapi sekadar berbagi antara sesama. Oleh itu, sebelum Ellen mulakan ..ellen nak mohon maaf sekiranya terdapat sebarang kekurangan dalam pembahagian ini.  Sebenarnya entry ini terhasil , apabila ada ... Read More »

Apa itu Domain dan hosting?

Entry re-post untuk perkongsian.. Salam 1 Malaysia. Dah 9 bulan ellen beli domain mummynemo.com dan baru 4 bulan beli hosting ni…masa nak beli semua ni , Ellen pun tak daham apa2 mengenai ni, tapi ellen p ler baca kat mana2 ..so setelah lama baru lah ellen berani nak kongsikan di sini…even sebelum ni ellen kongsikan hanya dengan mereka2 yang nak ... Read More »

Tips SEO: Backlink dan Jenis Jenis Backlink

Salam Mesra.. Ellen nak kongsikan di sini mengenai dengan Backlink dan jenis2 backlink ini. Apa yang Ellen coretkan di sini bukan nak tunjuk yang Ellen sudah terlalu pandai dengan ilmu2 seperti ini, tapi inilah hasil Ellen baca2 kat blog2 yang memang ada buat entry pasal ni..Ini semua untuk pengetahuan Ellen dan perkongsian sesama blogger..Sekiranya terdapat sebarang ketidaktepatan dalam apa yang ... Read More »

Scroll To Top