Panas!..

Search Results for: bpg aeu edu my

Pengomen terbaik blog mummynemo.com [Julai-Ogos 2011]

Salam mesra… Just a simple entry dari ellen… Ni saja nak announce pengomen terbanyak di blog mummynemo.com..hehee.. Actly Ellen dah war2 kat FB mengenai hal ni..maklumlah entry2 ellen kurang mendapat sambutan dari segi komen…kalo nak ikut ellen tak kesah pun sebenarnya..tapi nak juga merasa komen dari korang..adeii kesiannya ellen ni..hahaha…so sebagai menghargai kawan2 ellen yang ternyata memberikan kerjasama…Ellen sediakan sedikit ... Read More »

Google Site link blog mummynemo.com|Bagaimana cara mendapatkan google site Link

Salam mesra… Ellen nak kongsikan sedikit kegembiraan Ellen pasal blog ni…bolehkan..hahhaa…Semasa Ellen masih Blogspot..Ellen pun pernah ja dapat site Linking ni tapi jap ja.huhu…lama gak tunggu sampai dapat semula ni…kali ni bukan setakat 3 sitelinks yang diberi seperti dulu tapi kali ni 8..adeii…hehe..Pa yang penting kat sitelink tu ada…kawan 2 Ellen ler..so harap2 ada sesuatu juga yang ellen berikan pada ... Read More »

JALAN PUDU AKAN DITUTUP ESOK

KUALA LUMPUR – Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) akan menutup kedua-dua hala Jalan Pudu dari Persimpangan Jalan Pudu Lama sehingga ke Persimpangan Jalan Tun Perak/Jalan Tun Tan Cheng Lock esok mulai pukul 1 pagi sehingga pukul 4 pagi. Pengurus Perancangan Korporat DBKL, Dr. Ismail Stapa dalam satu kenyataan hari ini berkata, penutupan itu bagi Incoming search terms:lirik lagu simpang 302 ... Read More »

GANASNYA!!PELAJAR TINGKATAN 5 BELASAH GURU DENGAN SEBATANG COTA

KUALA TERENGGANU: Seorang guru sebuah sekolah menengah di Chalok, Setiu, menerima lima jahitan di kepalanya apabila dibelasah seorang pelajar tingkatan lima yang berselisih faham dengannya, kelmarin. Dalam kejadian kira-kira jam 4 petang, guru berusia dalam lingkungan 30-an itu dikatakan menegur pelajar berkenaan, menyebabkan remaja berkenaan berang dan bergegas pulang ke rumahnya sebelum mengambil sebatang cota. Tidak lama kemudian, pelajar berusia ... Read More »

WANITA WARGA EMAS DI TANAM HIDUP HIDUP

BEIJING: Satu pasangan muda ditahan semalam selepas disyaki menanam seorang wanita hidup-hidup setelah melanggarnya dengan kereta. Kes itu yang mencetuskan kemarahan orang ramai, berlaku di wilayah Zhejiang, timur China, membabitkan seorang wanita berusia 68 tahun. Pasangan berkenaan disyaki melanggar wanita itu ketika memandu pulang selepas minum di sebuah bar karaoke pada 30 April lalu dan mereka menanam mangsa bagi mengelak ... Read More »

Scroll To Top