banner

Search Results for: cerita kena paksa rogol

UGUT BUNUH DIRI, GADIS SELAMAT DARI TERUS DI PERKOSA

KAJANG: Ancaman seorang remaja perempuan ingin membunuh diri dengan menikam perutnya menggunakan pisau berjaya menyelamatkan dirinya daripada terus menjadi tawanan dan pemuas nafsu beberapa lelaki di sebuah rumah kedai, di bandar Kajang, kelmarin.

Remaja berusia 19 tahun itu yang terdesak melarikan diri selepas dua kali diperkosa teman lelaki dan rakan bertindak berani mengambil pisau di dapur sebelum berlakon seolah-olah ingin menikam perut jika mereka enggan [Read more...]

Incoming search terms:

PENSYARAH KEJAM

 Seorang pelajar perempuan kolej swasta diheret dari sebuah tempat letak kereta di Sentul di sini, sebelum dirogol pensyarahnya sendiri, pagi kelmarin.

Sebelum kejadian, pensyarah berusia lingkungan 40-an berkenaan memperdaya mangsa berjumpa di pejabatnya di [Read more...]

Incoming search terms:

RELAKAN HUBUNGAN SEKS UNTUK BEBASKAN SUAMI YANG DI CULIK

Seorang kakitangan sebuah bank di negeri ini mendakwa diperdaya seorang lelaki warga asing yang memaksanya melakukan hubungan seks sebagai balasan bagi membebaskan suami yang kononnya diculik.

Berdasarkan laporan polis yang dibuat mangsa pada 8 Oktober lalu, wanita berusia 27 tahun itu mendakwa dirogol dan [Read more...]

Incoming search terms:

Bergelak bersama Ellen

Hai..salam mesra…

Dah lama rasanya..Ellen tak share cerita lucu di sini kan…dulu selalu ja….hahhaa..so, Ellen p merajinkan diri untuk mengodek email lama…kat sana bertimbun2 cerita lucu..entah napa juga dulu kan..suka saja kawan2 ellen send email2 lucu ni..opss lucah pn ada juga..tapi abaikan..hahahaaa….

okies ellen ambil beberapa cerita ya….kalo ketawa tu tutup mulut..kalo tak ketawa..senyum ja..hahahha….

1. DIA PUN NAK JUGA KENA……

Suatu hari, sebuah bas kilang yang memuatkan pekerja wanita sahaja sedang menuju kilang kayu yang terletak jauh dari kawasan kampung. Dalam perjalanan tu..mereka terpaksa melalui kebun getah yang sangat luas..

Nak di jadikan cerita..ada seorang mamat kat tepi jalan menahan bas tersebut..nak mintak tumpang..jadi bas tu pun berhenti la… Tetiba..lebih kurang 6 orang perompak keluar nak merompak bas tersebut..

Sorang perompak berkata..
” Keluarkan dan bagi semua barang kemas yang korang ada..!!Cepat..!!”

Sorang pekerja kilang tu membalas..
” ..tapi..kami tak bawak barang kemas kalau gi keja..duit pun sikit je..”

Perompak berfikir seketika..
“Ha..gini la..sebab korang takder brang kemas & duit..kami rogol korang SEMUA..ahahhaa..”

Pekerja kilang yang muda berkata..
” Alalaa…takkan la makcik yang kat belakang tu nak rogol jugak..tak kesian ker..”

Tetiba..makcik tu berdiri..
” Weh..ko nie..tak paham ker..kalau dia cakap SEMUA..SEMUA la..”

Nota Kaki Ellen:  hahahaaa…dia pun nak juga kan…kesian plak…adeii…

2. KISAH TERKANGKANG

Dua pelajar Kolej Perubatan bersiar siar kat bandar. Mereka terserempak dengan seorang tua jalan terkangkang-kangkang.

Pelajar A kata “Orang tua tu tentu mengidap Sindrom Petry” Pelajar B pulak kata ” Tak lah, dia mengidap Sindrom Zovitzki” Mereka hampir bergaduh pasal [Read more...]

Incoming search terms: