Search Results for: cerita kena rogol dengan perompak

Bergelak bersama Ellen

Hai..salam mesra…

Dah lama rasanya..Ellen tak share cerita lucu di sini kan…dulu selalu ja….hahhaa..so, Ellen p merajinkan diri untuk mengodek email lama…kat sana bertimbun2 cerita lucu..entah napa juga dulu kan..suka saja kawan2 ellen send email2 lucu ni..opss lucah pn ada juga..tapi abaikan..hahahaaa….

okies ellen ambil beberapa cerita ya….kalo ketawa tu tutup mulut..kalo tak ketawa..senyum ja..hahahha….

1. DIA PUN NAK JUGA KENA……

Suatu hari, sebuah bas kilang yang memuatkan pekerja wanita sahaja sedang menuju kilang kayu yang terletak jauh dari kawasan kampung. Dalam perjalanan tu..mereka terpaksa melalui kebun getah yang sangat luas..

Nak di jadikan cerita..ada seorang mamat kat tepi jalan menahan bas tersebut..nak mintak tumpang..jadi bas tu pun berhenti la… Tetiba..lebih kurang 6 orang perompak keluar nak merompak bas tersebut..

Sorang perompak berkata..
” Keluarkan dan bagi semua barang kemas yang korang ada..!!Cepat..!!”

Sorang pekerja kilang tu membalas..
” ..tapi..kami tak bawak barang kemas kalau gi keja..duit pun sikit je..”

Perompak berfikir seketika..
“Ha..gini la..sebab korang takder brang kemas & duit..kami rogol korang SEMUA..ahahhaa..”

Pekerja kilang yang muda berkata..
” Alalaa…takkan la makcik yang kat belakang tu nak rogol jugak..tak kesian ker..”

Tetiba..makcik tu berdiri..
” Weh..ko nie..tak paham ker..kalau dia cakap SEMUA..SEMUA la..”

Nota Kaki Ellen: ¬†hahahaaa…dia pun nak juga kan…kesian plak…adeii…

2. KISAH TERKANGKANG

Dua pelajar Kolej Perubatan bersiar siar kat bandar. Mereka terserempak dengan seorang tua jalan terkangkang-kangkang.

Pelajar A kata “Orang tua tu tentu mengidap Sindrom Petry” Pelajar B pulak kata ” Tak lah, dia mengidap Sindrom Zovitzki” Mereka hampir bergaduh pasal [Read more...]