Search Results for: gambar artis bersalin

GAMBAR BUKTI NORISH KARMAN LAHIR ANAK LUAR NIKAH

 Beberapa bulan yang lalu, Mummynemo ada membawakan kisah mengenai dengan Norish karman yang di katakan telah melahirkan anak luar nikahnya di Pulau Bali.

Baca link di bawah untuk mengetahui komen mengenai ini dari Norish Karman sendiri.

KOMEN NORISH KARMAN TENTANG ISU ANAK LUAR NIKAHNYA

Apa yang mengejutkan, portal GUA telah membuat satu artikel mengenai ini di mana menurut mereka hal ini telah di bongkar oleh blog hiburan sensasi Rotikaya.com.

Jum baca artikel dari Gua.com.my mengenai dengan isu ini.

Khabar angin kononnya Norish Karman telah melahirkan anak luar nikah mula berterbangan sejak hujung [Read more...]

Incoming search terms:

[Gambar]Isteri Fazley Yaakob , Azrene Soraya selamat bersalin anak ketiga

Salam mesra..

Wah sorang demi sorang artis kita ni menjadi ibu bapa baru..ada yang ada baby baru…hehe..

Ni Mamarazi Ellen nak share pasal artis Fazley Yaakob ni…

Ellen skodeng cerita ni dari ohbulan…thanks ya

 

Dengan segala sukacita, ingin diumumkan kelahiran anak ke-3 pasangan Fazley Yaakob dan isterinya Azrene Soraya pada 9hb September 2011 (bersamaan 11 Syawal 1432).

Bayi lelaki berlesung-pipit di pipi seberat 3.3kg ini, diberi nama timangan ‘Piyush’ dilahirkan secara caesarian hari ini di sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur. Isterinya [Read more...]

Incoming search terms:

Luahan hati Jimmy Shanley

Hai salam mesra..

Sebentar tadi ellen jalan2 ke blog yang selalu ellen kunjungi, nak baca apa2 yang menarik di sana…sampai ek blog Bro Beautifulnara..nampak luahan hati Jimmy Shanley…baca dan rasa nak nangis ja..aduii…lembutnya hati ellen ni..kesian dengan dia…apa la nak jadi ni..sob sob..jap nak ambik tisu lu…

Ellen nak kongsikan luahan hati Jimmy Shanley ni…harap 2 korang juga sedih cam ellen..sob2..nak nangis lagi,..huhu

BTW..Thanks pada beautifulnara…pinjam jap ya entry ni..hehe

****************************************************************************************************

INAI masih merah di jari, isteri dah lari. Kami sempat duduk serumah selama 20 hari tetapi kalau diikutkan, saya hanya dapat bersamanya 10 hari. Bulan madu saya pun tidak seperti orang lain.

Mulanya rancangan diatur untuk pergi berbulan madu ke destinasi lebih jauh dan romantik tetapi kerana keadaan kami tidak seperti pasangan pengantin baru yang lain, kami rancang untuk pergi ke Koh Samui, Bangkok dan Bali saja. Itupun, apabila sampai di Koh Samui, dia dah ‘lari’. Katanya, dia hendak ke Bangkok seorang diri.

[Read more...]

Incoming search terms: