Search Results for: gambar isteri ropi

GAMBAR BAYI LELAKI ZED ZAIDI, RYAN ZIQRY [COMELNYA]

gambar anak zed zaidi

Isteri kepada Zed Zaidi iaitu Natalia Mustafa Kamal, 29, selamat melahirkan seorang bayi lelaki di Pusat Perubatan Tropicana di sini kira-kira pukul 9.30 pagi, Jumaat.

Zed atau nama sebenarnya Rozaidi Abdul Jamil, 32, berkata, anak yang diberi nama Ryan Ziqry itu dilahirkan dengan berat 4.32 kilogram menerusi pembedahan.

sumber : beautifulnara

Incoming search terms:

TAHNIAH!ISTERI ZED ZAIDI SELAMAT BERSALIN BAYI LELAKI,RYAN ZIQRY

Zed dan Natalia

Isteri kepada Zed Zaidi iaitu Natalia Mustafa Kamal, 29, selamat melahirkan seorang bayi lelaki di Pusat Perubatan Tropicana di sini kira-kira pukul 9.30 pagi, Jumaat.

Zed atau nama sebenarnya Rozaidi Abdul Jamil, 32, berkata, anak yang diberi nama Ryan Ziqry itu dilahirkan dengan berat 4.32 kilogram menerusi pembedahan.

“Ikutkan isteri saya nak bersalin secara normal tetapi doktor menasihatkan untuk melakukan pembedahan kerana saiz bayi terlalu besar. Bagaimanapun syukur Alhamdulillah semuanya telah selamat dan keadaan isteri juga baik,” katanya [Read more...]

Incoming search terms:

LU HAO, BUDAK 3 TAHUN MEMPUNYAI BERAT 59.87 KG[GAMBAR]

BEIJING, China – Seorang kanak-kanak, Lu Hao yang berusia tiga tahun memiliki berat sebanyak 59.87 kilogram (kg), lima kali lebih berat daripada kanak-kanak seusia dengannya, lapor sebuah akhbar semalam.

Hao yang dilahirkan normal dengan berat badan hanya 2.6kg.

Bagaimanapun, dia membesar dari semasa ke semasa sehingga mencecah usia tiga bulan sehingga tubuhnya gemuk dan [Read more...]

Incoming search terms:

ISTERI DIBELASAH TERUK KERANA TAK MASAK

Hanya kerana tidak disediakan sebarang makanan pada sambutan Hari Deepavali Rabu lalu, seorang suami naik berang lalu membelasah isterinya dengan sebatang kayu selain disepak dan dipijak sehingga wanita itu pengsan di rumah mereka di Taman Netas Maju dekat Mentakab.

Akibat kekejaman si suami, mangsa yang merupakan seorang suri rumah [Read more...]

Incoming search terms:

Isteri Harith Iskander, Jezzamine Lim hamil anak sulung

Salam Mesra…

Mamarazi Ellen in da House again….chaiyo2..hehee..adeii..

Nak share pasal dunia artis lagi ni…kali ni pasal pelakon Harith Iskander yang telah berkahwin dengan si cantik manis…Jezamine Lim,isteri beliau kini hamil anak sulung mereka…wah!!

Berita gembira ni diumumkan Harith dalam Facebook miliknya. Kandungan Jezamine telah berusia 12 minggu…jum tengok kat bawah ni pengumuman yang dibuat oleh Harith sendiri…hehe..curik dari Facebook dia…siap ngan gambar scan baby mereka lagi…hehe

 

Jum layan kat bawah ni ya..

[Read more...]

Incoming search terms: