Panas!..

Search Results for: gambar lin dan dan kekasih

Kenapa Anzalna Perlu Korban Keluarga & Kekasih Selama Setahun

anz

Sedang sibuk menjalani penggambaran drama bersiri 148 episod terbitan Global Station Sdn Bhd berjudul A Love To Remember atau Kenangan Cinta, pelakon cantik jelita Anzalna Nasir mengakui dia terpaksa berkorban beberapa perkara selama setahun. Bukan sahaja kulit wajahnya semakin gelap kerana penggambaran di Pulau Langkawi baru-baru ini, malah demi drama yang diambil daripada drama popular Mexico itu memerlukan dia mengorbankan ... Read More »

10 Tanda Anda Bakal Ditinggalkan Kekasih

Bukan semua percintaan akan berakhir dengan kegembiraan seperti yang diangankan. Kalau tidak, masakan ramai yang frust menonggeng kat luar tu. Anda pernah di tinggalkan kekasih? Bagi sesiapa yang belum tu bolehlah mengangkat tangan tanda syukur tapi yang dah pernah laluinya, bagaimana pulak? Melukakan hati kan? tak percaya? Tanya pada sesiapa yang ada pengalaman. Silap hari bulan ada yang serik nak ... Read More »

Pasangan Separuh Bogel Selamba ‘Bersiar-Siar’ Di Ipoh[2 Gambar]

Pengguna jalan raya gempar apabila melihat sepasang kekasih berpakaian pengantin melintas dalam keadaan separuh bogel di Jalan Sultan Yussuf di sini, pagi ini. Dalam kejadian itu, dilihat wanita berkenaan dalam pakaian berbikini putih dengan memakai kain layah (veil) manakala pasangannya hanya memakai seluar panjang tanpa baju. Keadaan pasangan pelik itu menjadi perhatian kepada beberapa pengguna jalan raya yang berhenti melihat ... Read More »

Budak Sekolah Bergambar ‘Feeling’ Macam Laki Bini Di Pagi Raya

Entah apalah kena budak-budak sekarang, makin lama makin tak tahu malu terutama dalam bab pergaulan lelaki perempuan. Jika gambar berpeluk sakan sudah biasa ditemui di Facebook budak sekolah zaman sekarang, yang ini pula gambar sepasang kekasih kecil yang ‘feeling feeling’ macam ambil gambar suami isteri di pagi raya. Meskipun budak lelakinya elok berbaju Melayu tradisional manakala yang perempuannya bertudung litup menutup aurat, ... Read More »

Apa Niat Johan As’ari Muat Naik Gambar Bersama Shila Amzah?

Pelakon Johan As’ari tidak mempunyai sebarang agenda apabila memuat naik gambarnya bersama penyanyi Shila Amzah di laman Instagram miliknya sehingga menimbulkan reaksi daripada peminat. Johan atau nama sebenarnya Johan Ariff As’ari, 28, berkata, tujuan dia berbuat demikian bukan untuk mengungkit kisah lama tetapi hanya sekadar bertanya khabar terhadap bekas kekasihnya itu. “Saya jujur dengan hati dan diri saya dan tiada ... Read More »

Scroll To Top