Panas!..

Search Results for: gambar lin dan dan kekasih

10 Tanda Anda Bakal Ditinggalkan Kekasih

Bukan semua percintaan akan berakhir dengan kegembiraan seperti yang diangankan. Kalau tidak, masakan ramai yang frust menonggeng kat luar tu. Anda pernah di tinggalkan kekasih? Bagi sesiapa yang belum tu bolehlah mengangkat tangan tanda syukur tapi yang dah pernah laluinya, bagaimana pulak? Melukakan hati kan? tak percaya? Tanya pada sesiapa yang ada pengalaman. Silap hari bulan ada yang serik nak ... Read More »

Pasangan Separuh Bogel Selamba ‘Bersiar-Siar’ Di Ipoh[2 Gambar]

Pengguna jalan raya gempar apabila melihat sepasang kekasih berpakaian pengantin melintas dalam keadaan separuh bogel di Jalan Sultan Yussuf di sini, pagi ini. Dalam kejadian itu, dilihat wanita berkenaan dalam pakaian berbikini putih dengan memakai kain layah (veil) manakala pasangannya hanya memakai seluar panjang tanpa baju. Keadaan pasangan pelik itu menjadi perhatian kepada beberapa pengguna jalan raya yang berhenti melihat ... Read More »

Budak Sekolah Bergambar ‘Feeling’ Macam Laki Bini Di Pagi Raya

Entah apalah kena budak-budak sekarang, makin lama makin tak tahu malu terutama dalam bab pergaulan lelaki perempuan. Jika gambar berpeluk sakan sudah biasa ditemui di Facebook budak sekolah zaman sekarang, yang ini pula gambar sepasang kekasih kecil yang ‘feeling feeling’ macam ambil gambar suami isteri di pagi raya. Meskipun budak lelakinya elok berbaju Melayu tradisional manakala yang perempuannya bertudung litup menutup aurat, ... Read More »

Apa Niat Johan As’ari Muat Naik Gambar Bersama Shila Amzah?

Pelakon Johan As’ari tidak mempunyai sebarang agenda apabila memuat naik gambarnya bersama penyanyi Shila Amzah di laman Instagram miliknya sehingga menimbulkan reaksi daripada peminat. Johan atau nama sebenarnya Johan Ariff As’ari, 28, berkata, tujuan dia berbuat demikian bukan untuk mengungkit kisah lama tetapi hanya sekadar bertanya khabar terhadap bekas kekasihnya itu. “Saya jujur dengan hati dan diri saya dan tiada ... Read More »

Muat Naik Gambar Masak Bersama, Nora Danish Dan Nadeem Tinggal Bersama?

Siapa tak kenal dengan selebriti wanita yang hot jelita Nora Danish yang juga antara artis paling berpengaruh di laman instagram. Baru saja reda kes berbangkit antara Nora, Fasha Sandha dan juga bekas suaminya Jejai, timbul pula cerita terbaru. Terutama sekali bila aktivitinya di bulan Ramadan yang mulia ini, Nora Danish tak putus-putus berkongsi bersama peminat, aktiviti hariannya termasuklah kegiatan ibadahnya ... Read More »

Scroll To Top