Panas!..

Search Results for: gambar wanita sedang bersalin

Gila!!Doktor Muda Selfie Celah Kangkang Ibu Bersalin

dr

Gambar seorang doktor ‘junior’ merakam gambar dirinya dengan isyarat ‘peace’ sehingga menampakkan kemaluan/aurat pesakit wanita di sebuah hospital kerajaan, tersebar di laman sosial. Gambar yang dimuat naik oleh pengguna Facebook, Kak Long, menunjukkan doktor berkenaan menunjukkan isyarat ‘peace’ ketika sedang bertugas di Dewan Bersalin sehingga aurat pesakit wanita itu juga terdedah kepada umum. Menurut penyebar gambar itu, Kak Long, memperolehi ... Read More »

Luahan Hati Wanita Ditinggalkan Tunang Kerana Badan Gemuk

gemuk

Seorang wanita yang menggunakan nama As’, memuat naik perkhabaran yang tidak baik di laman Facebook Kelab Diet Atkins [Malaysia] akan kekecewaannya ditinggalkan oleh tunangnya. “Pertunangan aku diputuskan sebab aku gemok!!! Hinakah perempuan gemokkk!!!!???” katanya dalam nada yang sangat sedih. Kami turut bersimpati dengan nasib yang menimpa wanita itu. Melihat pada perbualan wanita ini dengan rakannya di Facebook, ternyata benar apa ... Read More »

Kisah Sedih – Diari Seorang Wanita

sedih

Aduh…sakitnyer. ..isk…. . aduuh….Bang sakit nye tak tahan saya” keluh Nisa pada suaminya Zakri.“Apelah awak nie….lama sangat nak bersalin dah berjam-jam dah tak keluar-keluar juga. Penat dah saya tunggu. Nih mesti ader benda yang tak elok awak buat , itu lah sebab lambat keluar budak tu banyak dosa la tu” rungut Zakri pd Nisa. Nisa hanya diam dan menahan sakit ... Read More »

Wanita Sesak Nafas Alami Klimaks Selama Tiga Jam

 Seorang wanita mengejutkan doktor di wad kecemasan sebuah hospital apabila mengalami kesesakan nafas teruk gara-gara klimaks berpanjangan selama tiga jam. Doktor pada mulanya menyangka wanita dikenali sebagai Liz itu sedang sakit bersalin kerana melihat keadaannya yang sukar bernafas. Liz dan teman lelakinya Eric membincangkan kejadian itu dalam rancangan baru TLC, ‘Sex Sent me to the ER’. “Saya cuba melompat-lompat dengan ... Read More »

TRADISI DUNIA: BERSALIN SAMBIL BERDIRI

BERSALIN SAMBIL BERDIRI

HAMIL anak yang ketujuh, Benigna Condori dengan tabah mengatur langkah selama berjam-jam melalui pergunungan Andes di Peru ke sebuah klinik kesihatan yang menggabungkan perubatan moden dengan amalan pribumi seperti bersalin berdiri. Selepas lima kelahiran di rumah, Condori, 37, telah memutuskan untuk melahirkan dua bayi terakhirnya di salah sebuah daripada beberapa ratus klinik baru yang mula membenarkan wanita bersalin sambil berdiri ... Read More »

Scroll To Top