Search Results for: ikan pari dirogol

GADIS BERUSIA 17 TAHUN, MANGSA KEMALANGAN DI DUKUNG KE DALAM KERETA LALU DI ROGOL

SABAK BERNAM: Perjalanan pulang dua beradik ke rumah selepas membeli kad prabayar berakhir tragedi apabila seorang daripada mereka dirogol dalam kereta selepas motosikal yang mereka naiki dilanggar dalam kejadian di Parit 13, Sungai Panjang, di sini, kelmarin.

Ketika kejadian mangsa berusia 17 tahun yang menunggang motosikal bersama adiknya berusia 15 tahun dilanggar sebuah Proton Saga, kira-kira jam 9 malam di kawasan sunyi.

Berikutan perlanggaran itu, kedua-dua beradik itu terjatuh sebelum suspek berhenti dan menarik mangsa ke dalam [Read more...]

Nenek kena ragut dalam perjalanan ke Klinik

Salam mesra..

Adeii..macam macam saja kebelakangan ini..kalo tak rogol, bunuh, buang bayi, campak mayat, simbah asid..Kes samun juga semakin menjadi jadi…penyamun dah macam tak takut dengan hukuman yang akan dikenakan jika tertangkap..huhu..

Kes terbaru ni benar2 menyentuh hati Ellen…sebab yang di samun ni ialah seorang warga emas dan tidak sihat..sedang dalam perjalanan ke Klinik plak tu…huhu…kesian..tapi apa yang Ellen heran..napa nak pakai rantai emas mahal tu….adeii..silap juga kan..apa pun…kena berhati2…

Jum baca petikan yang Ellen ambil dari Mstar Online ini:-

Ibarat jatuh ditimpa tangga, seorang wanita warga emas yang tidak sihat hilang rantai emas bernilai RM3,000 apabila diragut lelaki bermotosikal ketika dalam perjalanan ke klinik.

Mangsa yang berusia 68 tahun itu keluar bersendirian dari rumahnya di Bera untuk mendapatkan rawatan di [Read more...]