Panas!..

Search Results for: jenis dan nama pokok tak berbunga

Tumbuhan dan Kegunaannya dalam mengubati penyakit

Hai..salam 1 Malaysia dan Salam hujung Minggu Ellen nak jadi tabib terkenal Malaysia..boleh ker..hahahaa….tak ler kan…cuma nak berkongsi saja dengan kawan2 sealam maya semua..kot2 boleh di jadikan sesuatu yang berguna…ini semua pun pasal anak Ellen ni , C Nemo yang masih tak begitu sembuh dari asmanya…. Rupanya banyak plak tumbuh tumbuhan yang kita nampak bertempiaran kat luar rumah atau pun ... Read More »

Scroll To Top