Panas!..

Search Results for: kejam bunuh orang

SUAMI ANCAM BUNUH ISTERI BOROS

Berang isterinya sering membazir wang perbelanjaan diberikan dengan membeli pelbagai barang dan digunakan untuk perkara tidak berfaedah, seorang juruteknik penyaman udara mengugut membunuh isterinya di rumah mereka di Batu 11, Cheras, Sabtu lalu. Lebih malang, wanita berusia 32 tahun itu bukan saja diugut, malah suaminya mencederakan pergelangan tangan dan Incoming search terms:sikap boros (12) Read More »

[Gambar]Pembunuhan kejam anjing anjing liar di Country Heights Apartment

Pihak polis akan meneruskan siasatan lebih lanjut mengenai kes pembunuhan kejam terhadap anjing-anjing liar di Country Heights Apartment, Jalan  Minitod,Penampang seperti yang dilaporkan baru-baru ini. Aktivis Sosial, Robert Foo berkata beliau dan dua lagi rakannya sudah Incoming search terms:gambar pembunuhan kejam (119)gambar anjing liar (83)gambar pembunuhan (17)anjing liar gambar (14)spca tawau (1) Read More »

Pembunuhan kejam di sebuah hotel di Taman Sejati: Motif cemburu punca pembunuhan

Post ini adalah kesinambungan dari post ellen sebelum ini Pembunuhan kejam di sebuah hotel di Taman Sejati: Mangsa diikat dan di tembak  Pembunuhan seorang lelaki dalam bilik di sebuah hotel di sini minggu lalu dipercayai berpunca daripada perasan cemburu terhadap mangsa. Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kedah, Asisten Komisioner Mohd Zakaria Ahmad berkata, setakat ini siasatan mendapati motif pembunuhan dipercayai Incoming ... Read More »

Pembunuhan kejam di sebuah hotel di Taman Sejati: Mangsa diikat dan di tembak

 Rakaman kamera litar tertutup (CCTV) menunjukkan tiga individu menaiki lif lalu menuju ke bilik mangsa menjadi bukti penting bagi polis dalam siasatan kes pembunuhan kejam seorang lelaki di sebuah hotel di Taman Sejati, di sini, petang semalam. Mayat mangsa, Mohd Nasir Ishak, 35, ditemui pekerja hotel yang mahu mengemas bilik kira-kira jam 1.30 tengah hari dalam keadaan berlumuran darah dipercayai ... Read More »

Rompakan di Jalan Tasek 24, Bandar Seri Alam: Motif pembunuhan adalah cemburu

Salam mesra… Hari ni nak share pasal cemburu…korang pernah cemburu…mesti pernah kan…manusia dah memang azalinya dengan rasa cemburu ni kan…tapi jangan lah sampai ianya mengorbankan sesiapa… Tapi kisah yang Ellen nak sharekan di bawah ni, adalah satu contoh cemburu yang melampau…besanya cemburu ni selalu pada seseorang yang kita sayang kan..opss..cemburu pada mereka yang sudah berjaya juga ada…dan ini lah yang ... Read More »

Scroll To Top