Panas!..

Search Results for: main dengan nenek 1

NENEK SILAP TUTUP SUIS KOMPUTER, CUCU MENGAMUK TERUK

KUALA LUMPUR: Seorang cucu yang bengang selepas neneknya menutup suis ketika dia asyik bermain permainan komputer bukan saja bersikap kurang ajar apabila bertengkar Incoming search terms:kongkek nenek (42)konkek nenek (16)nenek kongkek cucu (5)cucu kongkek nenek (4)lucah nenek kongkek cucu (2)main degn cucu (2)cerita lucah remaja kakak mengatal (2)cerita lucah kongkek nenek (2)nenek kongkek dgn cucu (1)kongkek nenek(1) (1)kongket nenek (1)dikongkek ... Read More »

KANAK KANAK 6 TAHUN HILANG LEPAS BERMAIN DENGAN KAWAN

Seorang Ibu tidak menduga anak perempuannya yang berusia enam tahun hilang begitu sahaja selepas bermain dengan kawan-kawannya berdekatan dengan rumahnya di Kampung Baru Laut di sini lewat petang kelmarin (Ahad). Bahkan sebelum kehilangannya, kanak-kanak itu yang dikenal pasti sebagai Siti Nor Hajar Mohd Rashidi sempat memesan Incoming search terms:main dengan bomoh (180)siti hajar main bomoh (108)main dengan kawan kakak (72)siti ... Read More »

Kisah sedih Gadis berusia 19 tahun bertukar wajah menjadi nenek tua

Seorang gadis berumur 19 tahun terpaksa menerima kenyataan apabila wajahnya berubah menjadi nenek tua selepas menghidap penyakit yang tidak diketahui puncanya. Gadis yang dikenali Ita Susilawati dan berasal dari Pulau Bandring, Kabupaten Asahan bukan sahaja menderita akibat perubahan wajahnya tetapi juga ketumbuhan ketulan besar di perutnya. Difahamkan, gadis itu sebelum ini menjadi rebutan di kalangan lelaki di kampungnya. Punca utama ... Read More »

Nenek kena ragut dalam perjalanan ke Klinik

Salam mesra.. Adeii..macam macam saja kebelakangan ini..kalo tak rogol, bunuh, buang bayi, campak mayat, simbah asid..Kes samun juga semakin menjadi jadi…penyamun dah macam tak takut dengan hukuman yang akan dikenakan jika tertangkap..huhu.. Kes terbaru ni benar2 menyentuh hati Ellen…sebab yang di samun ni ialah seorang warga emas dan tidak sihat..sedang dalam perjalanan ke Klinik plak tu…huhu…kesian..tapi apa yang Ellen heran..napa ... Read More »

Kisah Sedih – Diari Seorang Wanita

sedih

Aduh…sakitnyer. ..isk…. . aduuh….Bang sakit nye tak tahan saya” keluh Nisa pada suaminya Zakri.“Apelah awak nie….lama sangat nak bersalin dah berjam-jam dah tak keluar-keluar juga. Penat dah saya tunggu. Nih mesti ader benda yang tak elok awak buat , itu lah sebab lambat keluar budak tu banyak dosa la tu” rungut Zakri pd Nisa. Nisa hanya diam dan menahan sakit ... Read More »

Scroll To Top