Panas!..

Search Results for: punca punca pengsan

KANAK KANAK 6 TAHUN PENGSAN TERCEKIK JAMBU BATU

KUCHING: Seorang pelajar hanya mampu meraung apabila melihat wajah adiknya berusia enam tahun bertukar kebiruan selepas tercekik jambu batu dipotong sebesar syiling 50 sen di Kampung Sitang, Jalan Puncak Borneo, di sini, pagi semalam. Dalam kejadian itu, Ferentino Mijas, 6, bagaimanapun bernasib baik apabila jambu berkenaan berjaya dikeluarkan selepas dikejarkan ke Hospital Umum Sarawak (HUS) sebaik keluarga dimaklumkan mengenai Incoming ... Read More »

Penjelasan Marsha mengenai insiden dia dimasukkan ke hospital akibat pengsan

Salam Mesra… Umum dah tahu kan mengenai dengan kisah Si cantik manis, Marsha Milan Londoh ni…yer la kisahnya pengsan dan dikatakan makan pil berlebihan dan lepas tu kuar plak statement mengatakan Marsha kemalangan…so di sini Ellen nak sharekan apa yang pihak bi-pop perolehi apabila dapat menghubungi Marsha sendiri… Kalo ada yang belum baca kisah Marsha ni..sila2 lah klik link di ... Read More »

Wanita pengsan rumah terbakar di Kampung Atas Tol, Terengganu

  WAN MAHANI masih dalam keadaan terkejut dirawat pegawai perubatan. Seorang wanita pengsan dan dikejarkan ke Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) selepas terkejut apabila rumah didiaminya lebih 30 tahun di Kampung Atas Tol, hangus dalam kebakaran pagi semalam turut memusnahkan semua barangan persiapan Ramadan dan Aidilfitri. Ketika kejadian jam 11.35 pagi itu, mangsa, Wan Mahani Wan Omar, 57, sedang bekerja ... Read More »

‘Mona’ wanita misteri punca histeria

Wanita misteri bernama ‘Mona’ dipercayai punca tercetus suasana gempar apabila lebih 10 murid Sekolah Kebangsaan (SK) Rancangan Perumahan Rakyat (RPR) Jalan Astana, di sini, serta seorang guru wanita dan ibu hamil diserang histeria, menyebabkan sekolah itu ditutup dua hari bermula semalam. Wanita tidak diketahui identiti itu dikatakan makhluk jelmaan yang tinggal berdekatan tandas perempuan sekolah itu yang terletak di Blok ... Read More »

Budak 7 Tahun Mati Tercekik Cekodok Pisang Di Pusat Jagaan

budak

Budak lelaki berusia tujuh tahun maut selepas tercekik ketika menikmati cekodok pisang di pusat jagaan di Taman Austin Perdana di sini, Ahad. Ong Kai Yun, 32 meninggalkan anaknya, Kee Shao Ming dan anak perempuannya berusia lapan tahun di pusat jagaan itu sebelum ke tempat kerja pada kira-kira 7.30 pagi. Setengah jam kemudian, dia menerima panggilan telefon memaklumkan Shao Ming muntah ... Read More »

Scroll To Top