Panas!..

Search Results for: punca punca pengsan

KANAK KANAK 6 TAHUN PENGSAN TERCEKIK JAMBU BATU

KUCHING: Seorang pelajar hanya mampu meraung apabila melihat wajah adiknya berusia enam tahun bertukar kebiruan selepas tercekik jambu batu dipotong sebesar syiling 50 sen di Kampung Sitang, Jalan Puncak Borneo, di sini, pagi semalam. Dalam kejadian itu, Ferentino Mijas, 6, bagaimanapun bernasib baik apabila jambu berkenaan berjaya dikeluarkan selepas dikejarkan ke Hospital Umum Sarawak (HUS) sebaik keluarga dimaklumkan mengenai Incoming ... Read More »

Penjelasan Marsha mengenai insiden dia dimasukkan ke hospital akibat pengsan

Salam Mesra… Umum dah tahu kan mengenai dengan kisah Si cantik manis, Marsha Milan Londoh ni…yer la kisahnya pengsan dan dikatakan makan pil berlebihan dan lepas tu kuar plak statement mengatakan Marsha kemalangan…so di sini Ellen nak sharekan apa yang pihak bi-pop perolehi apabila dapat menghubungi Marsha sendiri… Kalo ada yang belum baca kisah Marsha ni..sila2 lah klik link di ... Read More »

Wanita pengsan rumah terbakar di Kampung Atas Tol, Terengganu

  WAN MAHANI masih dalam keadaan terkejut dirawat pegawai perubatan. Seorang wanita pengsan dan dikejarkan ke Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) selepas terkejut apabila rumah didiaminya lebih 30 tahun di Kampung Atas Tol, hangus dalam kebakaran pagi semalam turut memusnahkan semua barangan persiapan Ramadan dan Aidilfitri. Ketika kejadian jam 11.35 pagi itu, mangsa, Wan Mahani Wan Omar, 57, sedang bekerja ... Read More »

‘Mona’ wanita misteri punca histeria

Wanita misteri bernama ‘Mona’ dipercayai punca tercetus suasana gempar apabila lebih 10 murid Sekolah Kebangsaan (SK) Rancangan Perumahan Rakyat (RPR) Jalan Astana, di sini, serta seorang guru wanita dan ibu hamil diserang histeria, menyebabkan sekolah itu ditutup dua hari bermula semalam. Wanita tidak diketahui identiti itu dikatakan makhluk jelmaan yang tinggal berdekatan tandas perempuan sekolah itu yang terletak di Blok ... Read More »

Tekanan Darah Rendah|Simptom Dan Bahaya Tekanan Darah Rendah

PERNAHKAH anda terasa hendak pitam atau pening ketika hendak bangun setelah duduk terlalu lama atau selepas menundukkan kepada? Pernahkah anda tertanya-tanya mengapa keadaan tersebut terjadi dan pernahkah terfikir bahawa anda mempunyai masalah kesihatan? Lazimnya apabila situasi tersebut berlaku, masyarakat hanya menganggap perkara tersebut hanyalah sesuatu yang biasa kerana ia tidak berpanjangan. Tetapi tahukah anda, perkara yang dianggap sesuatu yang biasa ... Read More »

Scroll To Top