Panas!..

Search Results for: rayuan pertukaran

Semakan Status Permohonan IPTA Dan Politeknik Bagi Lepasan SPM 2013 Secara Online ,Talian Dan SMS

Status permohonan kemasukan ke institusi pengajian tinggi awam (IPTA) dan Politeknik Premier bagi lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau yang setaraf dengannya boleh dibuat mulai tengah hari ini.. Kementerian Pendidikan, dalam satu kenyataan, menyatakan status boleh disemak melalui talian Hotline 03-88706767, Helpline 03-88706777, talian am 03-88706755/6766, laman web http://upu.moe.gov.my; https://jpt.utm.my; http://jpt.uum.edu.my; https://jpt.unimas.my dan http://jpt.ums.edu.my ataupun menerusi khidmat pesanan ringkas (SMS) ... Read More »

SURAT TAWARAN PENEMPATAN GRADUAN IJAZAH SARJANA MUDA PENDIDIKAN SEDANG DI AGIH

images (1)

BATU PAHAT: Seramai 5,500 graduan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan termasuk 4,500 lepasan institusi pengajian tinggi awam (IPTA) yang berjaya pada temuduga antara Januari hingga Mac lalu akan ditempatkan di sekolah seluruh negara, mulai bulan ini. Timbalan Menteri Pelajaran, Dr Mohd Puad Zarkashi, berkata surat tawaran penempatan kepada semua graduan berkenaan yang sebelum ini dilantik sebagai guru interim (guru sementara) itu ... Read More »

INFO MENGENAI PENGAJIAN/PENDAFTARAN PROGRAM MATRIKULASI KPM

matrikulasi 2012

Salam Mesra, Tahniah bagi mereka yang mendapat tempat dalam program Matrikulasi bagi sesi 2012/2013 Ellen nak share beberapa info yang mungkin menjadi persoalan bagi adik adik mengenai Matrikulasi ini. YURAN PENDAFTARAN Jurusan Program Satu Tahun Program Dua Tahun Sains RM 550.00 RM 550.00 (tahun pertama)RM 290.00 (tahun kedua) Perakaunan RM 480.00 Teknikal RM 550.00 Yuran pendaftaran Program Matrikulasi bagi Kolej ... Read More »

Semakan

semakan-keputusan-permohonan-ke-ipta-lepasan-stpm/setaraf-bagi-sesi-akademik-2011/2012 plkn-semakan-melalui-talian-telefon-sms-dan-online semakan-nama-yang-terpilih-mengikuti-plkn-bagi-tahun-2012 semakan-penempatan-guru-sandaran-terlatih-gst-bagi-lepasan-kursus-perguruan-lepas-ijazah-kpli-opsyen-pra-sekolah semakan-jpn-untuk-permohonan-ke-tingkatan-1-satu-sekolah-seni-malaysia-2012-bagi-murid-murid-tahun-6-sesi-2011 semakan-penempatan-guru-sandaran-siswazah-terlatih-gsst-lepasan-ipta-bil-2 2011 semakan-keputusan-rayuan-kemasukan-ke-politeknik-sessi-jun-2011 semakan-panggilan-temu-duga-kursus-perguruan-lepas-sijil-pelajaran-malaysia-kplspm-ambilan-jun-2011 permohonan-kemasukan-ke-program-pengajian-politeknik-kpt-ambilan-julai-2011-bagi-lepasan-spm semakan-permohonan-ke-program-matrikulasi-kpm-sesi-2011/2012 semakan-sistem-pertukaran-guru-e-g-tukar-2011 tarikh-tarikh-semakan-keputusan-upumatrikulasi-dan-politeknik-2011 semakan-keputusan-kemasukan-matrikulasi-kpm-sessi-2011-melalui-online-sms-dan-talian-bantuan semakan-permohonan-ke-politeknik-kpt-sessi-julai-2011 permohonan-mengikuti-program-matrikulasi-kpm-sessi-2012/2013 program-latihan-guru-prasekolah-swasta-dan-jpnin-tahun-2011 permohonan-online-bagi-kemasukan-ke-uitm-bagi-program-diploma-asasi-dan-program-profesional semakan-permohonan-ke-program-matrikulasi-kpm-sesi-20112012 semakan-keputusan-panggilan-temu-duga-program-diploma-dan-asasi-uitm-2 semakan-keputusan-kemasukan-ke-tingkatan-1-dan-tingkatan-4-mrsm-2011-secara-online-info-terkini-dan-link-untuk-menyemak semakan-panggilan-temuduga-bukan-pendidikan-ipta semakan-keputusan-panggilan-temu-duga-program-ijazah-luar-negara-piln-dan-program-ijazah-dalam-negara-pidn2011-tajaan-mara semakan-keputusan-kemasukan-mrsm-2011-tingkatan-1-tingkatan-4 keputusan-permohonan-program-ijazah-luar-negara-piln-2011 semakan-kemasukan-ke-tingkatan-6-2011-melalui-online-dan-sms panduan-menduduki-ujian-medsi perbezaan-antara-matrikulasi-kpm-asasi-ipta-dan-diploma-ipta semakan-keputusan-ipta-melalui-smssemakan-keputusan-upu-melalui-sms semakan-keputusan-ipta-20112012semakan-keputusan-upu-20112012 semakan-tawaran-kplsm-ambilan-jun-2011 semakan-keputusan-peperiksaan-matrikulasi-secara-online-20102011 semakan-keputusan-biasiswa-pendidikan-ijazah-luar-negara-piln-jpa-2011 semakan-tawaran-kolej-matrikulasi-2011keputusan-penempatan-calon-rayuan-program-matrikulasi-kpm-sesi-20112012 semakan-penempatan-bagi-program-pensiswazahan-guru-ppg-di-institut-pendidikan-guru-ipg permohonan-kemasukan-ke-uitm-bagi-semester-2-20112012kemasukan-ke-uitm-2011 semakan-penempatan-guru-sandaran-siswazah-terlatih-gsst-lepasan-ipta-bil-22011 semakan-keputusan-rayuan-ke-ipta-lepasan-spm-20112012                   Incoming search terms:plkn 2013 (1053)semakan plkn 2013 (871)plkn semakan calon 2013 (863)kpli ambilan ... Read More »

Semakan kemasukan ke Tingkatan 6 2011 melalui online dan sms

Hai Hai..salam pagi dan selamat ‘labor day’ Adik2 yang tidak mendapat tempat ke Matriks, bolehlah mencuba untuk masuk ke Tingkatan 6 rendah…ok juga tu kan.. So, Ellen nak gtau yang mulai hari ni 2/5/2011 ,dah boleh cek samada dapat atau tak nak masuk ke Tingkatan 6 Rendah ni..kalo nak cek tu. bolehlah klik link kat bawah ni Incoming search terms:kemasukan ... Read More »

Scroll To Top