Search Results for: seks nenek tua

GILA!!ANAK BERUSIA 5 TAHUN SUDAH PANDAI BUAT AKSI SEKS DENGAN PASANGAN

KUALA LUMPUR: Umur baru mencecah empat dan lima tahun, tetapi dua kanak-kanak perempuan bersaudara sudah pandai melakukan aksi lucah sesama mereka sebelum perbuatan tidak senonoh itu disedari ibu seorang daripada budak terbabit.Menurut sumber polis, kejadian memalukan itu berlaku Ahad lalu di sebuah pangsapuri di Ampang di sini, apabila kedua-dua kanak-kanak yang layak digelar budak tabika itu ditinggalkan di bawah jagaan nenek mereka.Pada kira-kira jam 5 petang, ibu seorang daripada kanak-kanak terbabit yang baru pulang dari pasar raya diberitahu adik perempuannya anaknya sudah pandai melakukan aksi dan perbuatan lucah bersama sepupunya.

“Wanita itu terkejut dengan kata-kata adiknya dan pada masa sama, dia sendiri terdengar bunyi mengghairahkan dari dalam bilik sebelum bergegas membuka pintu,” katanya.

Menurut sumber itu, sejurus membuka pintu, ibu kanak-kanak terbabit terperanjat apabila mendapati anaknya yang [Read more...]

Incoming search terms:

NENEK 60 TAHUN DI TAHAN KERANA MENDERA CUCU

Gambar Hiasan, tiada kaitan dengan artikel

Tubuhnya kurus dan kecil manakala seluruh badannya dipenuhi kesan cubitan dan kudis dipercayai akibat kecederaan lama disyaki didera.

Begitulah penderitaan ditanggung seorang kanak-kanak perempuan berusia tujuh tahun sebelum dia diselamatkan [Read more...]

Incoming search terms:

Hari Jadi seorang nenek diganggu oleh kumpulan lelaki bersenjata di Ipoh

RAKAMAN kamera litar tertutup (CCTV) menunjukkan suspek menyerang rumah Gordan Francis di Taman Desa Rishah, Ipoh, Perak, semalam.

Sambutan hari ulang tahun kelahiran seorang nenek yang dihadiri 32 ahli keluarganya di Taman Rishah di sini gempar apabila diserang sekumpulan empat lelaki bersenjatakan pistol, parang dan kayu golf, awal pagi ini.

Kejadian pukul 1.50 pagi itu turut mengakibatkan seorang daripadanya iaitu Gordan Francis, 18, yang juga cucu kepada M. Marianee, 58, cedera di bahagian bahu akibat terkena tembakan.

Menurut ibu saudara Gordan, G. Ushanantini, 30, salah seorang daripada suspek yang tidak dikenali itu dan bersenjatakan pistol melepaskan dua das tembakan rambang ke dalam rumah mereka.

“Ketika itu, anak saudara saya (Gordan) sedang duduk di atas motor menghisap rokok di luar pagar rumah sebelum keluar [Read more...]

Incoming search terms:

Nenek kena ragut dalam perjalanan ke Klinik

Salam mesra..

Adeii..macam macam saja kebelakangan ini..kalo tak rogol, bunuh, buang bayi, campak mayat, simbah asid..Kes samun juga semakin menjadi jadi…penyamun dah macam tak takut dengan hukuman yang akan dikenakan jika tertangkap..huhu..

Kes terbaru ni benar2 menyentuh hati Ellen…sebab yang di samun ni ialah seorang warga emas dan tidak sihat..sedang dalam perjalanan ke Klinik plak tu…huhu…kesian..tapi apa yang Ellen heran..napa nak pakai rantai emas mahal tu….adeii..silap juga kan..apa pun…kena berhati2…

Jum baca petikan yang Ellen ambil dari Mstar Online ini:-

Ibarat jatuh ditimpa tangga, seorang wanita warga emas yang tidak sihat hilang rantai emas bernilai RM3,000 apabila diragut lelaki bermotosikal ketika dalam perjalanan ke klinik.

Mangsa yang berusia 68 tahun itu keluar bersendirian dari rumahnya di Bera untuk mendapatkan rawatan di [Read more...]

Incoming search terms:

Nenek jumpa mayat kena cekik dibuang dalam parit

Seorang nenek yang ingin ke pasar terkejut selepas menemui mayat seorang lelaki yang terlentang dalam sebuah parit di jalan masuk ke Kampung 3 Kongsi berhampiran Taman Tasek Mutiara, Simpang Ampat dekat sini, pagi Sabtu.

Warga emas berkenaan, dikenali sebagai Teh, 60-an, menemui mayat itu pada 7 pagi dan bergegas ke pasar raya Taman Tasek Mutiara untuk memaklumkannya kepada orang ramai yang kemudian menghubungi polis.

Ketua Polis Daerah Seberang Perai Selatan Superintendan Shafien Mamat [Read more...]

Incoming search terms: