Panas!..

Tag Archives: Malaysia public holiday 2012

Kalendar cuti umum dan cuti sekolah 2012

Salam mesra dari Ellen… Tak sedar plak sekarang dah tengah tahun kan..dan dengar2 Air Asia pun nak buat sales besar2 an ni..sapa yang nak p melancong tu mesti tercari2 time yang sesuai kan..so ellen nak share tarikh2 cuti umum dan cuti sekolah 2012..ini juga untuk rujukan ellen sendiri..hehe jum tengok kat bawah ni…kot2 ada tarikh yang sesuai..hehe Incoming search terms:kalendar ... Read More »

Scroll To Top